20190518 131655
Gisterenmiddag opende het Food & Fun evenement aan Weelde Depot met de lancering van de UITpas Kempen in Ravels.

De vrijetijdsdienst had er de handen vol mee en vele mensen tekenden al direct in op de UITpas die als spaarkaart of kortingskaart kan worden gebruikt.... zie meer info verder in dit artikel.

20190518 125749

Tevreden schepen Rombouts

Koen Rombouts was uitermate tevreden dat Ravels mee instapte in het UTpas project. Uit ervaring weet hij immers dat het in onze maatschappij zeer belangrijk is dat iedereen mee aan boord kan, ook in culturele activiteiten en daar schort het soms wel eens, ook op financieel vlak.

De mensen konden na de lancering direct inschrijven en kregen hun spiksplinternieuwe pasje al direct mee, samen met enkele aardige attenties.

Naderhand was het tijd voor het Food & Fun evenement met een mix van heerlijke gerechten voor de fijnproevers, maar was er ook plaats voor animatie in de grote hallen met inline skating voor de durvers en een razendsnelle pumptrack voor BMX liefhebbers.

In de andere hall konden de denkers aan de slag met de gezelschapsspelen  en voor de kleuters stond er een heuse kindermolen. Het weer was bovenaards goed en iedereen was dan ook uitermate tevreden met het warme zonnetje.

IMG 20190518 153312

IMG 20190518 153336

IMG 20190518 152137

UITPAS Kempen …. HOE….. WAT….. WAAR  ?

De UiTPAS is een spaarkaart voor iedere UiTPAShouder. Door deel te nemen aan UiTPASactiviteiten kunt u punten verzamelen die u later kunt inruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel.

Uw kaart is persoonlijk, levenslang geldig en bruikbaar inBeerse, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar. U kunt de UiTPAS kopen in elk van de vijf gemeenten. Mogelijk sluiten er na verloop van tijd ook andere Kempense besturen aan, waardoor het aanbod nog groter zal worden. Bovendien kan iedereen meegenieten van onze evenementen: ook wie niet in de regio woont, kan toch een UiTPAS Kempen kopen.

Kostprijs

De UiTPAS kost 5 euro en is verkrijgbaar op verschillende plaatsen in elke deelnemende gemeente.

Voor sommige mensen is de UiTPAS ook een kortingskaart. Je krijgt dan 80 % korting als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit in Beerse, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar.

Ben je inwoner van Beerse, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar en beschik je over een recent attest Verhoogde Tegemoetkoming (max. 2 maanden oud) dan kun je een UiTPAS met kansentarief laten aanmaken. In Beerse, Oud-Turnhout, Ravels en Vosselaar ga je langs bij het OCMW. In Turnhout kun je hiervoor terecht bij Toerisme & UiT, de Bibliotheek, cultuurhuis de Warande, JC Wollewei of in het OCMW,.

Een attest Verhoogde Tegemoetkoming wordt uitgereikt door uw ziekenfonds.

Welkomstvoordelen

Op elke UiTPAS Kempen staan een veelvoud van 5 euro aan welkomstvoordelen. Die kunt u omruilen bij de deelnemende organisatoren.

Waar en hoe koop ik mijn UiTPAS

Ga met je identiteitskaart  naar een van de verkooppunten. Voor de UiTPAS van je kinderen breng je hun identiteitskaart of een klevertje van het ziekenfonds mee.

Beerse: Bibliotheek, GC ’t Heilaar, LDC De Ontmoeting, Sportcentrum ’t Beerke
Oud-Turnhout: Administratief Centrum, Bibliotheek, Hofke van Chantraine, OC De Djoelen
Ravels: Bibliotheek, gemeentehuis
Turnhout: Bibliotheek, cultuurhuis de Warande, JC Wollewei, Toerisme & UiT
Vosselaar: Gemeentehuis, Bibliotheek

Betaal 5 euro of krijg een gratis UiTPAS met kansentarief. Op elke UiTPAS staan er een heleboel welkomstvoordelen.

Neem deel aan activiteiten en spaar punten

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren