kerstmarktWeelde

Het laagje sneeuw dat er nog lag op vele plaatsen kon de mensen niet tegenhouden van de kerstmarkten in Weelde-Statie en Weelde Centrum.

Toch was het bitter koud met vooral koude voeten als gevolg van de smeltende sneeuw.

Weelde-Statie

Aan Weelde-Statie was het kort na de middag nog rustig. De mensen kwamen stilaan aan gewandeld op de kerstmarkt van de KWB-Femma waar naast de verenigingen ook particuliere standjes waren opgesteld naast de grote stand van de school van de Statie ’t Spoor.

In de kerststal lag ‘kinneke Jezus” nog niet in de kribbe want dat kan pas volgende week als Moeder Maria gaat bevallen in Bethlehem maar voor de rest was alles aanwezig, een stalleke waar de drank overvloedig vloeit is er ook voor de bezoekers en dit nog tot Driekoningen. U kan elders de openingsuren van het drankenstalletje raadplegen.

De uitslag van de tombola kan u ook later hier terugvinden.

Weelde-Centrum

Aan het gemeentehuis van Ravels te Weelde lag dit jaar voor de verandering geen schaatsbaan. Om eens iets anders te proberen was dit keer een reuze spookhuis springkasteel geplaatst voor de kinderen. De grote mensen hebben toch al voldoende met de borrels en andere geestrijke drankjes in de verschillende tenten van de gebuurten en de verenigingen. De fanfare speelde zoals vanouds enkele sets met leuke kerstmelodietjes terwijl je jezelf kon laten vangen aan enkele raadselspelletjes van de gebuurten. 

1rawepo camera Fotoreportages kerstmarkten Weelde en de Statie |  © RAWEPO

RAW 7929 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren