Schakel2018 Routekaart front

De Schakel viert dit weekend haar 30e verjaardag en is springlevend.

Komende zondag kun je deelnemen vanuit 47 startplaatsen (hutten). Van Meersel-Dreef tot Herselt en van Balen tot Brecht. In elke gemeente is er minimaal één startplaats. In Ravels kan je terecht op drie  startplaatsen.

Weelde

Gewoontegetrouw zitten de mensen van SNK aan de Molen “Arbeid Adelt” waar ze weer een volledig programma voor de hele dag klaar hebben staan om u te entertainen, vanaf een stevig ontbijt tot meer dan een vleugje muziek doorheen de dag.

Welkom bij de Molenfeesten De Schakel in Weelde

Poppel

In de Krombendershut, helemaal ten Noorden van onze gemeente kan je terecht voor een laatste Belgische stop op je route als je gekozen hebt om Noordwaarts te trekken. Daar serveren ze een lekkere pint, maar ook het eerste kleine hongerke kan er worden gestild terwijl je naar de lokale zender luistert met de nadruk op het Nederlandstalige genre.

RAW 6073

Ravels

Wanneer je sportief bent aangelegd kan je kiezen om een stukje van het ATB circuit mee te pakken bij de Pierenhut in Ravels.  Er is ook een talentvolle jonge schilder aan het werk en er wordt gezorgd voor live muziek terwijl de kids hun kanen kunnen wagen in de grabbeldoos. 

RAW 6049

Schakelen in 2018

schakel pierenhutNaar jaarlijkse gewoonte zijn er weer heel veel waardevolle prijzen, waaronder weer twee e-bikes van Batavus. In totaal zit er voor meer dan 18.000 euro aan prijzen in de prijzenpot. Neem deel aan De Schakel, lever je adresstrookje in en je maakt kans op die prijzen.

De deelnameprijs blijft 4 euro en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar. Daarvoor krijg je een gezellige dag, een appel, een wafel, een fietsvlaggetje en een dagfolder. En je maakt kans op de waardevolle prijzen.

De routes zijn afgepijld in twee richtingen. Je mag zelf kiezen welke afstand je gaat fietsen. Er zijn "schakeltochten" van 25 km tot 219 km en alles daar tussen. Mocht 25 km te lang zijn er is altijd een mogelijkheid om nog kortere afstanden te fietsen. Zelfs als je niet kunt fietsen ben je altijd welkom in onze "hutten". Als je zelf niet kunt beslissen vraag dan hulp van de routecoördinator. In elke hut vind je die een.

Maak er een feest van. Het is tenslotte een jubileumeditie.

 Brochure Schakel 2018

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren