lukvangils pierenmarktNa een aarzelend begin van de Pierenjaarmarkt gisteren verscheen om een uur of twee toch wat meer volk langs de vele marktkraampjes langs de Grote Baan in Ravels.
Het bleef wel erg koud  en daardoor was de eerste opkomst wat matig, gaandeweg brak de ambiance toch wel door.
20150906 17214820150906 201512Vooral bij schoenmaker Luk van Gils was het ouderwets gezellig met live muziek. Zoiets kan je natuurlijk verwachten van Luc en zijn kompanen van de Zingende Zaag.
 

Toch ook nu Live muziek, ook zonder Vlaams Muziekfeest.

Op het marktpleintje voor GC de Wouwer was ook live muziek maar deze kende minder succes dan het Vlaamse Muziekfeest dat de voorgaande jaren altijd voor een grote opkomst zorgde. De voorlopig gesloten Wouwer door de overname was natuurlijk ook geen te beste oplossing, andere jaren zit het terras helemaal vol als het weer dit toelaat.
nva pannekoeken 
Ook N-VA was van de partij met een pannekoekenkraam, de weersomstandigheden in acht genomen was dit nog zo’n slecht idee niet.
De grote massa echter zocht dikwijls zijn heil in een café, de Wereldwinkel of in de grote tent die werd uitgebaat door de ruiterclub. Terwijl de kinderen een rondje op een brave viervoeter maakten konden de ouders ondertussen een glas drinken en wat bijpraten met oude bekenden.
 

Fotoalbum Pierenjaarmarkt

 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren