opendeurdag parochiecentrumMevrouw, Mijnheer, beste gebruiker van het Parochiecentrum Weelde,
Reeds enkele jaren is het parochiecomité Sint Michiel, een vereniging van vrijwilligers die zich inzet voor het behoud en de uitbating van ons parochiecentrum,  druk bezig met de renovatie van deze zaal.
 
 

Renovatiewerken bijna voltooid.

We zijn dan ook bijzonder blij U te kunnen melden dat deze werken ondertussen (bijna) voltooid zijn. De  ramen en de deuren werden vervangen, de verwarming werd aangepast, de elektrische installatie werd vernieuwd, een toilet voor anders validen werd geplaatst.  Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de installatie van een volledig vernieuwde keuken.
 

Financiële steun van gemeente en dekenaat voor verbouwingswerken zeer welkom. 

Met de normale inkomsten uit het gebruik van de zaal, kunnen we deze onderhouden. Wij hebben echter niet voldoende financiële middelen om verbouwingswerken of grote onkosten te betalen. De gemeente Ravels en het Dekenaat Kempen steunden ons financieel bij de realisatie van onze plannen, zodat wij thans beschikken over een volledig vernieuwde zaal die voldoet aan de normen qua veiligheid, hygiëne en milieu.
 
We willen hierbij dan ook uitdrukkelijk onze dank betuigen aan het gemeentebestuur van Ravels en aan het Dekenaat Kempen voor hun steun.
 
 

Kom kijken naar het resultaat bij een hapje en een drankje.

We willen U de gelegenheid geven om kennis te komen maken met onze mooie zaal die door verschillende verenigingen en parochianen wordt gebruikt voor verschillende activiteiten, groot of klein.
 
We  nodigen U dan ook  graag uit op de opendeurdag op zondag 6 september 2015 van 14.00 tot 17.00 uur, waar U bij een hapje en een drankje de volledig vernieuwde zaal met de vernieuwde keuken kan komen bekijken. We geven U er graag tevens uitleg en toelichting. 
 
Wenst U naar aanleiding van deze opendeurdag en de heropening uw steun, waardering en sympathie te betuigen voor ons parochiecentrum,
dan kan dit best via een bijdrage op onze rekening BE33 7333 5205 3446 , van de vzw Dek. Kemp. – Parochiecentrum Weelde, Weeldestraat 90, 2381 Weelde met vermelding van : opendeur 06/09/2015
 
We  hopen U  te mogen begroeten en rekenen op een ruime belangstelling bij de heropening van ons vernieuwde parochiecentrum.
 
Het parochiecomité St Michiel Weelde 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren