bowlingballs
Binnenkort starten de opnames in Weelde voor een nieuwe film, genaamd Bowling Balls.

Er zou een drietal maanden gefilmd worden. Deze weken wordt de set, een motorclub, opgebouwd waar vroeger het munitiedepot was. Er doet een pleiade van Vlaamse acteurs mee in deze zwarte actiekomedie die is gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige fictieve motorclub à la Hells Angels en hun rivaliserende broeders, de Banana Knights. Zo zal Vlaanderens gekste actrice Nathalie Meskens een hoofdrol spelen.

nathalie meskensNaast Meskens zullen ook Wim Opbrouck, Filip Peeters, Peter Van den Begin, Sven De Ridder, Peter Thyssen, Manou Kersting en Jenne Decleir te zien zijn als leden van de motorbendes. Charlotte Vandermeersch speelt een ambitieuze politie-inspecteur waarmee de bendes in contact komen. Ook onze Arendonkse buurman Herwig Ilegems en Silke Becu krijgen een rol in de film.

Jonas Van Geel speelt Gino, het prettig gestoorde neefje van de President van MC Bowling Balls (rol vertolkt door Wim Opbrouck). Zijn amoureuze escapades zorgen voor grote spanningen tussen de Bowling Balls en een rivaliserende bende, waardoor het voortbestaan van de club in gevaar komt. Jonas is een absoluut toptalent. Hij is enorm veelzijdig, maar daardoor ook zeer drukbezet. Ik ben dan ook apetrots dat hij meedoet in BOWLING BALLS.

'Bowling Balls' is een productie van Independent Productions in samenwerking met vtm, het STAP-programma van Telenet, Belga Studio's en Belgacom. De regie is in handen van Marc Punt, bekend van onder andere 'Matroesjka's' en 'Frits & Franky'. De film wordt eind dit jaar in de bioscoop verwacht.


Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren