IMG 2637De worstenbrood shift van 18.30H was ook de grootste van de dag. Maar liefst 380 inschrijvers waren er om bij de laatste blok aan te schuiven. Het was dan voor de vrijwilligers van Kok ‘O Vin en het gemeentebestuur ook nog even de mouwen oprollen om deze laatste pakweg 800 broodjes te bakken en rond te brengen. Natuurlijk waren we er bij om even te kijken of de mensen tevreden waren en we zagen eigenlijk enkel blije gezichten, een aantal ervan wilden wel niet op de foto om onbekende redenen maar dat zal wel aan de fotograaf gelegen hebben. Nadat er later nog een glaasje werd gedronken kon iedereen alweer tevreden huiswaarts en ….. nog beter, geen afwas die thuis nog wachtte :-)

Foto's Laatste Blok Verloren Maandag

 

IMG 5651Eerste shiften van Verloren Maandag zijn al achter de rug.

Stilaan wordt het jaar na jaar een echte Ravels traditie dat we mat z’n allen in GC de Wouwer verzamelen om te worden bediend door de leden van ons Ravelse gemeentebestuur en vrijwilligers van enkele verenigingen.
Vandaag hebben alweer zo’n 500 hongerige Ravelse Pieren, Popplese Krombinders en Weeldse Bokken de voeten onder tafel gestoken voor hun uitgestelde worsten- of appelbrood van Verloren Maandag viering te delen met vrienden en kennissen. André Vermeeren uit Weelde-Statie heeft al een lading foto’s gestuurd en straks gaan we zelf ook nog langs om te zien wie er allemaal nog zijn in de late shiften.

Foto's eerste blokken 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren