fessstival
Stilbetreden paden op zondag 25 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. 
Wandel of fiets je graag samen in het groen langs trage wegen? Snak je ook naar rust na een drukke week? Dan is feSsstival voor jou. Je kan kiezen tussen drie wandel- en fietstochten die vertrekken vanuit bijzondere plekken in Arendonk, Ravels en Oud-Turnhout. 
 
Onderweg trakteren we je op wat animatie. De drie tochten leiden naar de voormalige taverne Burcht Hertog Jan aan de vaart. Daar kan je verpozen met een streekdrankje of -hapje. Speciaal voor deze dag is de pont weer in dienst. 
Ook Pol Goossen zal er bij zijn. Naast acteur en vooral bekend als Frank van ‘Thuis' is hij een fervent dieren- en natuurliefhebber. Maar wist je dat hij ook iets heeft met stilte en rust? Hij deelt graag zijn stilte-ervaringen met ons. 
 

RAVELS

In Ravels vertrekt er een wandeltocht op maat van kinderen (2,5 km enkel) aan het Bezoekerscentrum Boshuis, Jachtweg 27
Voor een pittige wandeling van 5,1 km (enkel) kan je terecht in Oud-Turnhout en wie wil fietsen kan in Arendonk bij Talander vertrekken (15 km enkel).
 
Meer info:www.fessstival.be
Een organisatie van gemeenten Arendonk, Ravels, Oud-Turnhout en Vormingplus Kempen i.s.m. Het Stilteplatform, Hofke van Chantraine, het Boshuis, Natuurpunt Educatie, Talander en Waerbeke in het kader van [cultuur van de stilte]
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren