© RAWEPO

Ravels kan zich opmaken voor de derde editie van Eel-stival op zondag 30 juni  in de tuin van de pastoor, pal in het centrum van Ravels-Eel.

De zondagnamiddagformule blijkt voor de festivalgangers bijzonder in smaak te vallen.  Het festival start om 14.00 u. en eindigt klokslag 22.00 u.

Ook dit jaar is er weer een knap muzikale affiche samengesteld, met oog voor lokaal talent. Een heel groot deel van de opbrengst gaat dit jaar naar fanfare Jeugd en Vreugd, zij verzorgen de horeca, en Ispahan, palliatieve thuiszorg Kempen. De organisatie die bij  mensen thuis het verschil maakt wanneer het einde nadert. Een klein potje wordt bijgehouden voor de volgende editie.

Jacques Mees & Robert Smits

Het duo Jacques Mees en Robert Smits brengt een programma van akoestische blues en storytelling.  Liedjes van de legendarische bluesmuzikanten uitgevoerd met hart en ziel.

Jacques is altijd een zigeuner geweest in de muziek. Hij reisde jarenlang de hele wereld over als Americana songwriter en liedjesverzamelaar. Tegenwoordig heeft hij ook een radioprogramma genaamd Chickadee Americana Radio.

Robert ging al op zeer jonge leeftijd het huis uit en koos er voor om de zeeën op te varen en blues te spelen in elke haven die hij bezocht. Later werd hij frontman van The Robert Smits Bluesband.

Laat je raken door het prachtige gitaarspel van Jacques en de warme, donkere stem en mondharmonica van Robert.

© RAWEPO

Destination Dakota

Drummer Peter Sprengers lanceerde vorig jaar het idee om een band te vormen met gelouterde muzikanten uit de blues -en popscene, met een liefde voor het 60ths-70ths en 80ths repertoire. Destination Dakota was geboren.

Zanger en gitarist Patrique Smits heeft een geweldige stem, en is een innemende podiumpersoonlijkheid. Robert Pullens neemt je mee met zijn sfeervol gitaarspel. Bassist Luc Broers zorgt, samen met drummer Peter, voor een strakke ritmesectie . Samen opgeteld tellen ze 160 jaar ervaring, waarmee ze perfect de klassiekers van o.a. JJ Cale , John Fogerty, Allman Brothers , Cream en Albert Lee tot leven weten te brengen.

Destination Dakota2

De Rekening (foto boven)

De Rekening is een vierkoppige coverband die, met veel passie en plezier, muziek brengt voor fijnproevers. Ze nemen het publiek mee op een muzikale roadtrip van de 60's tot de nillies en alle decennia daartussen. Muziek zoals te horen op radio Willy, de Afrekening en de Tijdloze ; dan eens dansbaar, soms wat steviger, maar altijd vanuit het hart. Vergeet je dansbenen niet, want stilstaan is uitgesloten.

Tussendoor en daarna draait discobaar Makadam  vinyl van vroegere jaren. Wil jij die ene kraker nog horen. Vragen staat vrij.

Indien een hongerke u overvalt dan zorgt de fanfare voor ondersteuning.  De  cocktailbar is nieuw dit jaar en we laten u genieten van een  mojito…met of zonder alcohol.

Tickets : € 10 vvk  ( café van Dun )  -   € 12 kassa 

Eel-stival: Zondag 30 juni in den hof van de pastoor, Ravels -Eel.

discobar Macadam

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren