Fanfare SNK Weelde

Het Jaarconcert van Fanfare SNK Weelde: dat is een heerlijke avond lang genieten van schitterende live muziek, voor u gebracht door een straffe groep enthousiaste muzikanten die hun liefde voor muziek graag met u wil delen!

Met de magnifieke Night of the Z@Z@ nog vers in het geheugen werkten de muzikanten de afgelopen maanden met veel plezier toe naar dit niet te missen concert op zaterdag 27 april!

SNK Weelde Night of the ZZ

Je hoeft geen kenner te zijn, want er is voor elk wat wils! Ook wie SNK Weelde enkel kent van ‘de Z@Z@’ kan zich tijdens het Jaarconcert dus zeker laten verrassen!

Onder leiding van hun bijzonder gedreven en deskundige dirigente Yvonne Peters brengt de fanfare immers een zorgvuldig gekozen en indrukwekkend muzikaal programma vol variatie. Tel daarbij de verrassende extra’s en de plezante, vriendschappelijke sfeer die SNK uitstraalt en u zult zonder twijfel een fantastische concertavond beleven!

Kaarten voor het Jaarconcert zijn te verkrijgen bij alle muzikanten van SNK, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via www.nightofthezaza.be aan de prijs van €10. Studenten genieten van een verminderd tarief van €7 en houders van een UiTPAS met kansentarief betalen €2,40. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de inkom gratis. U kan ook de avond zelf nog aan de kassa terecht, in dat geval betaalt u €12 inkom.

De muzikanten van SNK Weelde en dirigente Yvonne Peters kijken ernaar uit u te ontmoeten op zaterdag 27 april om 20u in GC De Wouwer in Ravels! Graag tot dan!


JAARCONCERT SNK WEELDE
ZATERDAG 27 APRIL, 20:00U
GC DE WOUWER – KLOOSTERSTRAAT 4, 2380 RAVELS

Tickets: https://www.nightofthezaza.be/event/jaarconcert-snk-weelde-2024/

www.nightofthezaza.be
www.facebook.com/SNKWeelde
www.instagram.com/SNKWeelde

SNK jaarconcert2024

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren