UW POSTER HIER RAWEPO landscape2023

Het adverteren op een lokale nieuwswebsite zoals Rawepo in Ravels biedt verschillende voordelen ten opzichte van adverteren via sociale media en de meer klassieke kanalen.

Hieronder staan enkele voordelen van lokaal adverteren via internet op een nieuwswebsite:

1 **Gericht bereik**:

Adverteren op een lokaal nieuwsplatform zoals RAWEPO biedt de mogelijkheid om een specifiek publiek te bereiken in de onmiddellijke omgeving. Dit is vooral handig als u zich richt op een specifieke doelgroep in bijvoorbeeld Ravels, Weelde of Poppel. Lokaal adverteren biedt de mogelijkheid jouw product/dienst aan te bieden tot op straatniveau. Die gerichte targeting kan op alle sociale mediakanalen zoals Facebook of Instagram. Rawepo biedt beide mogelijkheden tegelijkertijd.

2 **Lokale bekendheid**:

Adverteren op een nieuwswebsite kan helpen bij het opbouwen van lokale bekendheid voor uw bedrijf. Door uw bedrijf te promoten op een lokale nieuwswebsite, kunnen mensen in Ravels, België, zich bewust worden van uw bedrijf en wat u te bieden heeft. Het is waar dat lokaal adverteren een groter bereik kan hebben dan adverteren op eigen social media. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat de twee verschillende doelen dienen.

3 **Betrouwbaarheid**:

Lokale nieuwswebsites hebben vaak een goede reputatie en worden als betrouwbaar beschouwd door hun lezers. Door te adverteren op een nieuwswebsite, kunt u profiteren van deze betrouwbaarheid en het vertrouwen winnen van potentiële klanten. Lokaal adverteren is gericht op het bereiken van een specifieke doelgroep in een bepaalde regio. Het is ideaal voor lokale bedrijven die hun producten of diensten willen promoten bij mensen in de buurt.

4 **Meer informatie**:

Adverteren op een lokaal platform biedt u de mogelijkheid om meer informatie over uw bedrijf te delen dan via sociale media. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsverhaal delen of meer vertellen over de producten of diensten die u aanbiedt. In feite kunnen lokaal adverteren en adverteren op eigen social media elkaar aanvullen. Door beide methoden te gebruiken, kun je je bedrijf op verschillende manieren promoten en meer mensen bereiken. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen beide methoden, afhankelijk van je bedrijfsdoelen.

5 **Meer conversies**:

Volgens meerdere studies haal je 29% meer conversies uit lokale targeting op sociale media. Je aandacht vestigen op een specifieke doelgroep uit de regio werpt zijn vruchten af. Als lokale handelaar, ben je bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe klanten of organiseer je een evenement of verhuur je bijvoorbeeld een feestzaal? Je richten tot de mensen in de buurt is de juiste strategie. Inwoners uit een andere stad zijn op zo’n momenten namelijk niet relevant.

6 **Lokale economie**:

Door te adverteren op een lokale nieuwswebsite, draagt u bij aan de lokale economie van uw eigen regio. U ondersteunt niet alleen de nieuwswebsite zelf, maar ook andere lokale bedrijven die mogelijk adverteren op dezelfde website.

7 **Minder concurrentie**:

Adverteren op sociale media kan soms duur zijn vanwege de hoge concurrentie. Door te adverteren op een lokale nieuwswebsite, kunt u profiteren van minder concurrentie en zeker ook van lagere advertentiekosten.

8 **Meer controle**:

Adverteren op een nieuwswebsite geeft u meer controle over waar en hoe uw advertenties worden weergegeven. U kunt bijvoorbeeld kiezen waar uw advertentie wordt geplaatst en hoe deze eruitziet.

9 **Duurzaam**:

Adverteren op een lokaal digitaal platform is zeker duurzamer en ook veel goedkoper dan via de gedrukte kanalen. U kan een veelvoud van campagnes voeren als u verkiest om digitaal te adverteren via een lokaal nieuwsplatform. Adverteren op lokale media is populair omdat je effectieve resultaten kan bereiken met een beperkt budget .

10 **Combinatie**:

Een extra reden waar niemand aan denkt is dat lokaal adverteren de mogelijkheid biedt om de online en offline beleving te combineren. Door zowel in de krant als op het lokale nieuwsplatform te adverteren, zorg je voor een optimaal bereik en lift je mee op de nieuwsflow van de dag. Dit kan leiden tot een versterkende werking, waardoor je nog beter zichtbaar bent bij je lokale doelgroep.

Keep Calm Flyer Design LS900X600

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren