affiche 2023 FRONT

Traditioneel is het voor heel wat lokale festivalliefhebbers in onze gemeente in juli beginnen aftellen naar het Tuinfestival.

Na de succesvolle terugkeer van het festival in de tuin van de pastorij vorig jaar (na de coronajaren), pakt de organisatie weer uit met een veelbelovende affiche.

In 2022 was het met knikkende knieën, maar toch leek het na de twee jaren coronapauze alsof het festival nooit had stilgelegen. Het werd uiteindelijk het mooiste eerbetoon dat Ivo Borgmans, plots overleden in 2022, als medebezieler van het festival kon krijgen. De organisatie kreeg daardoor weer de nodige energie om verder te gaan en heeft deze week de line-up van de nieuwe editie dan ook op Ravels losgelaten.

Fred & The Outcast

Een Belgisch bluesrocktrio uit de omgeving Turnhout krijgt de eer om de spits af te bijten. Dit ‘real vintage’ trio brengt een mengeling van Texas Swing en Rock. Met klassiekers en ook eigen nummers, zullen zij voor een geweldige muziektrip ‘down memory lane’ zorgen als openingsact.

fred Bergmans

De Zingende Zaag (ZZ Band)

Een tiental jaar geleden ontstond De Zingende Zaak in de zagerij van Erik Segers in Weelde. De ZZ Band zet jaarlijks het Farmfestival al in vuur en vlam en ze hebben beloofd: dat gaan ze op het Tuinfestival niet anders doen. De laatste jaren kende de band enkele wissels maar aan de ziel van de band werd niet geraakt: leuke country en rock & roll klassiekers uit de sixties en de seventies. Meezingen of dansen gegarandeerd!

 © RAWEPO

Steam

Passie, overtuiging en een overdonderende energie ... dat is wat nodig is op het Tuinfestival. STEAM staat hiervoor garant tijdens een dynamische rockshow. Ook deze gestoorde bende verzekerde de organisatie een berg ambiance, 12 augustus in de tuin van de pastorij.

steam 

Diana

Traditiegetrouw krijgt ook het Nederlandstalige levenslied een plek op de affiche van het Tuinfestival. Een variatie van de gezellige, Vlaamse en Nederlandse meezingers dat brengt deze artiest mee in haar muziekkoffer. Stilzitten is bijna niet mogelijk wanneer Diana het podium betreedt. Deze spontane zangeres uit Ravels neemt je met haar aanstekelijke enthousiasme in haar muzikale reis mee naar een wereld van plezier en vrolijkheid.

diana2019

Time Bandits

Ze zetten een aantal jaren geleden de tuin van de pastorij al eens op z'n kop en ze zijn klaar om dat opnieuw te doen.TIME BANDITS, de groep met Alides Hidding, veroverde al in de jaren '80 een plek in de popwereld. Of het nu nationaal of internationaal is: met funk, disco, soul en rock krijgen ze elk publiek mee!

Zijn jullie er ook klaar voor?

time bandits

LINE-UP 2023

affiche 2023 2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren