snkjaarconcert2023 5

Afgelopen zaterdag werden muziekliefhebbers in De Wouwer getrakteerd op een buitengewoon fanfareconcert dat de zaal volledig in zijn ban wist te krijgen!

SNK Weelde bracht een uiterst gevarieerd programma, zorgvuldig samengesteld door dirigente Yvonne Peters.

Van begin tot eind wisten de getalenteerde muzikanten de luisteraars te betoveren!

snkjaarconcert2023 4

Het concert was doorspekt met indrukwekkende solisten. De vier hoornisten stalen de show met hun meesterlijke uitvoering van "born4horn", terwijl drie andere solisten een Dixielandbandje vormden voor "When the saints". De veelzijdigheid van de fanfare werd duidelijk toen ze met ongekende precisie de klassieker "Il barbiere di Siviglia" ten gehore brachten, wat duidelijk geapprecieerd werd door het publiek!

Een hoogtepunt van de avond was de verrassende verschijning van een energieke groep jonge muzikanten, die de zaal betrad als een bruisende drumband. Hun jeugdige enthousiasme en frisse dynamiek gaven een extra dimensie aan de uitvoering. Het was prachtig om te zien hoe deze jonge talenten de fanfare versterkten met hun spelplezier!

snkjaarconcert2023 3

Maar wat vooral indruk maakte, was de algehele samenhorigheid van de fanfare. De onderlinge interactie en harmonie tussen de muzikanten raakten het publiek recht in het hart.

Dit betoverende fanfareconcert zal ongetwijfeld nog lang in de herinnering van de aanwezigen blijven hangen! En omdat we weten dat een verwittigd mens er twee waard is, willen we jullie ook graag een overzicht geven van de andere SNK-activiteiten dit jaar. Noteer ze alvast in jullie agenda!

snkjaarconcert2023 1

27 augustus - Molenfeesten & De Schakel: Een hele dag genieten van live muziek door verschillende orkesten, fietsplezier, animatie, lekkernijen en de unieke sfeer bij Molen 'Arbeid Adelt' in Weelde!

24 september - St. Michiel Kermis & JSNK in Concert: Een prachtige kermisuitstap door de hele fanfare in de Koning Albertstraat, smullen van allerlei lekkers in de zaal van St. Michiel en als kers op de taart een fantastisch concert van het jeugdfanfareorkest JSNK!

3 & 4 november - Night of the Z@Z@: Wie er ooit bij was, weet dat de Night of the Z@Z@ een spetterend feest is dat je absoluut niet wilt missen! Naast live muziek door SNK Weelde, biedt deze avond een unieke mix van zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance! Een breed scala aan genres en stijlen komt aan bod, met populaire namen als Metallica, David Guetta, Muse en Camille die de plaats krijgen die ze verdienen!

Mis deze geweldige evenementen niet en beleef samen met SNK Weelde nog meer muzikale hoogtepunten!

Rawepo maakte ook videoopnames van het concert.... die zijn nog niet helemaal klaar,
maar de fotoreportages van Rawepo en SNK fotografe Suzan kan u hieronder alvast bekijken.

1rawepo cameraFotoreportage SNK Jaarconcert 20213 © RAWEPO

snkjaarconcert2023 6

1 snk cameraFotoreportage SNK Jaarconcert 20213 © SNK (Suzan Habraken)

snkjaarconcert2023 1

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren