Foto FLO

Hoe vaak hebben we de vraag gekregen: “ Zeg, Eel-stival gaat dit jaar toch ook weer door?”

Jawel en met veel goesting op zondag 25 juni... op dezelfde prachtige locatie.

Never change a winning team (aka formula)

De zondagnamiddag formule viel vorig jaar duidelijk in de smaak en ruim vierhonderd mensen genoten van de vorige editie.  Met nogal wat trots kunnen we dit jaar twee groepen van eigen Ravelse bodem presenteren. En als afsluiter een echte prof, Wezz. Tussendoor en na het laatste optreden zorgt Makadam ervoor dat je van goede muziek kan blijven genieten. Dus hou alvast zondag 25 juni vrij. We starten om 14.00 en respecteren de nachtrust van iedereen.

Progamma 2023:

FLO

Een nieuw  muzikaal duo, Kristof en Floor uit Ravels, brengen pop- en rock-covers. Maar ook eigen songs in een origineel elektronisch jasje. Daarnaast zal er ook al eens een duet of akoestisch werk passeren.

Foto FLO sq FLO: nieuw, fris en verrassend.

Fred and the Outcast.

Fred Berghmans van “ de Welse Statie” is een echte bluesrocker die op magnifieke manier zijn gitaar bespeelt…een fenomeen. Hij brengt samen met zijn bandleden, die helemaal geen outsiders zijn, energieke gitaarbluesmuziek dat met een strakke ritmesectie wordt ondersteund.

Fred duikt in de muziekwereld van de jaren zestig en zeventig. Kortom...gitaarwerk van de bovenste plank. Jimi Hendrix, Cream en andere grote namen zullen de revue passeren.

 Fred-and-the-OutcastFred and the Outcast: “Mag het iets steviger zijn?”
                 

WEZZ XL

WEZZ is een professioneel muzikant, die samen met zijn band, het grote publiek al lang overtuigd heeft, en hen keer op keer weet in te pakken. Hij brengt een denderende show dat puur, eerlijk en doorleeft is. Elk concert is een unieke belevenis waarin telkens het publiek centraal staat!

Wanneer WEZZ speelt, kan of wil  men niet stil staan. Deze participatieband van de bovenste plank laat geen enkel podium veilig achter! De vele positieve recensies kunnen er toch onmogelijk naast zitten?!

 WEZZ fotoWEZZ: een muzikale prof in een Eelse hof.

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren