Met Fanfare SNK Weelde, MUZO & Patrique en Herman

SNK Weelde 6 11 22 49 2

Omwille van de koude temperaturen zal de Muzikale Opening van de Kerststal zaterdag doorgaan in Zaal St. Michiel (Koning Albertstraat z/n, Weelde)!

We zien je graag daar om met evenveel goesting en enthousiasme  maar in aangename temperaturen, te genieten van deze bijzondere muzikale avond! 

Zaterdag 17/12, 18.30u
Zaal St. Michiel, Weelde

Geen kerstmarkt op het gemeenteplein in Weelde dit jaar, maar niet getreurd:

Kerststalwerking Weelde zorgt ook dit jaar voor verschillende kerstactiviteiten, met op zaterdag 17 december de Muzikale Opening van de Kerststal!

De muzikanten van SNK Weelde, percussie-ensemble MUZO uit Oud-Turnhout en het zangduo Patrique Smits en Herman Dockx zorgen voor een schitterende avond vol live muziek, zodat de opening van de kerststal in 2022 niet ongemerkt voorbij zal gaan!

Om 18.30u wordt de avond geopend door Fanfare SNK Weelde! Dit gedreven en enthousiast fanfareorkest met veel jeugdige muzikanten kijkt er naar uit samen met u een buitengewone muzikale avond te beleven! En omdat u tijdens deze dagen voor kerstmis zowat om de oren geslagen wordt met zeemzoete kerstliedjes, gooit SNK het deze avond bewust over een andere boeg. De muzikanten van SNK brengen u een supertof, geanimeerd concert vol feestelijke muziek, indrukkende solo’s en aanstekelijke ambiance!

muzo

Na de spetterende opening van SNK Weelde nemen percussie-ensemble MUZO uit Oud-Turnhout (19.30u) en zangduo Patrique Smits en Herman Dockx (20.30u) de fakkel over om de Muzikale Opening van de Kerststal op gepaste wijze verder te zetten!

patrique smits

Kom mee genieten van de bijzondere sfeer op het gemeenteplein en van de fantastische concerten die Fanfare SNK Weelde, percussie-ensemble MUZO en Patrique Smits en Herman Dockx voor u zullen brengen!

   We zien u graag op 17 december om 18.30u in parochiezaal St. Michiel!   

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren