TUINFESTIVAL 2022

14 augustus 2021 was nog te vroeg…. Maar 13 augustus 2022 is het eindelijk terug tijd om den hof van de pastoor vol te laden met muziekliefhebbers uit Ravels en omstreken.

Ondanks het verlies van de grote roerganger hebben de organisatoren er toch alles aan gedaan om het nalatenschap van Ivo Borgmans te eren met deze editie.

De line up liet wat op zich wachten voor de curieuze muziekliefhebbers maar mondjesmaat hebben de organisatoren de namen toch gedropt via de social media.

Afspraak op zaterdag 13 augustus, 19u00 voor de groep die de spits zal afbijten.

1 - NO REGRETS

“Tadaaaaaa! Oh wat doet het deugd om nog eens een nieuwe naam op onze affiche aan te kondigen.

En wat voor één! We garanderen jullie dat je geen spijt zult hebben om vroeg op het Tuinfestival te zijn, want met NO REGRETS hebben we een opener van formaat! Deze Kempische rock- en coverband heeft alles in zich om de tuin van de pastorij onmiddellijk in gang te trekken!”

TF No regrets

2 - MAGNOLIA

“Whoppa! Nog eens een nieuwe naam voor op onze affiche!

MAGNOLIA heeft al een ruim verleden, maar speelt tegenwoordig in een iets beperktere bezetting. Wisten jullie dat ze zelfs het voorprogramma van Golden Earring verzorgden? Niet voor niets dat we hen hebben uitgekozen om de Tuin van de Pastorij mee in gang te trekken! De band brengt eigen nummers, en staat bekend om hun kwaliteitsvolle, veelal zeemzoete songs.”

TF Magnolia

3 – CELIEN

Op 1 juli werd dan de volgende naam op de affiche geschreven.

“Een nieuwe maand, een nieuwe naam op onze affiche!
Vandaag kondigen we een toppertje aan! Celien toonde als jonge snaak al heel veel interesse in muziek. Zou ze het van haar mama hebben? 😉 Deze jonge artieste met een unieke stem heeft alles in zich om een sfeervol dekentje over de tuin van de pastorij te gooien.”

TF Celien

4 - PETER EN Z'N BOTSOTTO'S

“Tromgeroffel, trompettengeschal ... We kondigen weer heel graag een naam aan voor onze line-up! De tweede vandaag al 😉

Deze groep uit Meerle werd opgericht in 1983. Al heel wat cafés in de regio kregen deze bende over de vloer, sinds de nieuwe start spelen Peter en z'n Botsotto's nog steeds over heel de Kempen. In 2016 stonden ze al eens op ons podium én ze keren heel graag terug! Zij zullen een toffe mix van pop/rocksongs brengen op het Tuinfestival!”

TF Peter en zijn botsottos

5 - THE PARTY CREW

Als headliner kwamen het selectieteam dit jaar uit bij the Party Crew.

Hou je vast, want The Party Crew houdt halt op het Tuinfestival! Deze band slaagt erin om élk evenement om te toveren tot een daverend feest! We zijn benieuwd of er een mini-aardbeving in Ravels zal plaatsvinden, want stilstaan tijdens een optreden van deze groep is onmogelijk. Pop, rock, dance, ... alle hits passeren de revue!

TF Party Crew

6 - DJ KRISTOF

De overgang naar de volgende acts en afsluiten doen ze op het Tuinfestival altijd in stijl met DJ Kristof

”Stilte tijdens de wissel van de bands? Niks van! Zij die het Tuinfestival kennen, weten dat er tussendoor ook gelegenheid is voor een feestje! Ook na de optredens zorgt DJ Kristof nog voor een kleine afterparty! Verwacht je aan een werveldwind van perfect gemixte hits en danskrakers! “

TF DJ Kristof

Zaterdag 13 augustus in de Tuin van de Pastorij!

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren