jsnk in concert3

Het was erg lang geleden, maar op zondag 26 september 2021 was het opnieuw zover: kermis in Weelde!

Weinig betere manieren om de bijzondere wat-hebben-we-dit-gemist kermissfeer te vatten dan met live muziek, en daar zorgde de fanfare van Weelde met veel plezier voor!

Kermisuitstap

Om 14u openden de SNK-muzikanten de kermis officieel met de traditionele kermisuitstap doorheen de Koning Albertstraat. Een lange rij enthousiaste muzikanten, heel wat geïnteresseerde mensen langs de kant van de weg en veel lachende gezichten: St. Michiel kermis was weer feestelijk ingezet!

jsnk in concert2

JSNK Concert

Zoals aangekondigd was hét grote moment van de dag bij de fanfare echter voorbehouden voor de jeugd. Om 16u nam een grote groep jonge muzikanten, de ene al wat zenuwachtiger dan de andere, plaats voor de intussen volgelopen zaal van St. Michiel voor hún moment: JSNK in concert!

jsnk in concert1

Bij de eerste noten leken die zenuwen echter al snel naar de achtergrond te verdwijnen om plaats te maken voor prachtige muziek met veel power en energie. Muziek van Tarzan, Ratatouille en echte kleppers als Bohemian Rapsody en Bon Jovi konden het publiek van de eerste tot de laatste seconde boeien. Heel wat mensen in het publiek werden aangenaam verrast door de kwaliteit die deze grote groep jonge mensen samen wist te brengen. De solo’s van de allerjongsten onder hen en het genietende en meeklappende publiek maakten het geheel compleet!

TOEKOMST

In deze feestelijke kermissfeer verloren de JSNK’ers ook de toekomst niet uit het oog en deze aankondigingen willen we de Rawepo-lezers natuurlijk ook niet ontzeggen.

De muzikanten van JSNK kunnen intussen weeral uitkijken naar hun volgend concert: Op zondag 14 november nemen zij deel aan het Jeugdmuziekfestival in Hemiksem, waar verschillende jeugdorkesten het beste van zichzelf zullen geven.

En ook voor de lekkerbekken onder u heeft de fanfare nog iets leuks in petto: Op zondag 31 oktober brengen zij met plezier uw heerlijk Halloweenontbijt aan huis! Inschrijven kan nu al via www.snkweelde.be. Smakelijk!   ⇓ ZIE FLYER ONDER 

1rawepo camera FOTOREPORTAGE JSNK IN CONCERT 2021  |  © RAWEPO  - ROGER L.

De fotoreportage van de kermisuitstap en het concert kan u hier bekijken, samen met enkele videoclips... de volledige opname van het concert was nogal groot om online weer te geven wegens de restricties op Youtube met auteursrechten, maar komt vroeg of laat ook aan de beurt.

jsnk in concert4

 HALLOWEENONTBIJT

Flyer Halloweenontbijt 2021

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren