percussiveGisteren was het tijd voor "the Night of the ZaZa", een evenement dat elke 2 jaar plaatsgrijpt in de gemeente Ravels en dit keer was de Wouwer uitgekozen tot "the place to be".

Wegens andere drukke bezigheden hadden we op de valreep nog wat kaarten kunnen bemachtigen voor dit "effenaf" unieke evenement op Ravelse bodem. Twee jaar is nog betrekkelijk weinig als je ziet dat de SNK , jawel ... de Sint Nicolaus kring van Weelde of beter bekend als de fanfare , de hele avond vult met een waterval van populaire muziek van de laatste vier decennia.

Dirigente_Yvonne_PetersDe grote drijfveer achter dit ZaZa feest is Yvonne Peters, de dirigente van SNK Weelde.

Na het openingsvuurwerk van de ondertussen internationaal vermaarde percussion act met de minder originele naam Percussive  (klik hier voor een fragment van deze act) werden de spitsen van deze zang en muziekavond afgebeten door zangeressen Heidi, Elke, de zusjes Jolien en Laura, maar ook Patrick "Joe" , Jos en Roland wisten met weergaloos vuurwerk van de ondersteunende band en goed gekozen nummers de massa die zich aan het podium verdrong in een mum van tijd in beroering te brengen.

Zz_gastzangeressen_Elke_en_HeideVoor de pauze was het allemaal nog betrekkelijk rustig tot onze Nederlandse vriend Roland met een nummertje van de Radio's de zaal helemaal plat kreeg maar na de pauze ging het dak er helemaal af toen alle "singers " zich helemaal gaven en de kast helemaal open trokken. Het sportpaleis is the limit werd er enkele keren geopperd en je zou het zowaar gaan geloven als je het enthousiasme zag op de gezichten van alle aanwezigen.

Zz_volop_ambianceWe hopen dat we binnen enkele dagen nog wat foto's kunnen brengen van dit onvergetelijke evenement , onze kaarten voor de volgende editie zijn in ieder geval al besteld, grandioos !!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren