BESTE ZANGERS NEDERLAND

Komende donderdag gaat “Beste Zangers” van start, het Nederlandse format van het in ons Vlaamse landje misschien beter gekende “Liefde voor Muziek”.

Dorpsgenoot Alides Hidding, ook gekend van de Time Bandits, is deze editie van de partij. Normaal wordt dit programma opgenomen in Ibiza, maar in deze coronatijd werd dit moedwillig verschoven naar het iets minder paradijselijke doch mooie Nederlands Limburg.

Geen vliegreisje dus voor Alides, maar hij mocht  wel naar het pittoreske Limburg carpoolen in de taxi met Belle Perez, de enige andere in België wonende deelnemer. Dat vond Alides geen straf. ;-)

“Beste Zangers” is in Nederland één van de best bekeken tv-programma ’s en voor elke artiest een kans om zichzelf uitgebreid te laten zien en de eigen songs, door een ander gebracht, te laten horen.  Dus Alides wilde hier héél graag aan meewerken.

Doch…. de Wet van Murphy deed er alles aan om roet in het eten te gooien: de oorspronkelijke opname-datums werden geannuleerd door corona, reserve-kandidaten werden ingezet, Alides verloor kort voor de opnamen zijn stem en moest 6 weken voordien onder het mes. Met stemrust en logopedie moest hij alles weer opbouwen. Een tand begaf het een paar dagen voordien waardoor hij met een ongemakkelijke prothese moest vertrekken. En daar bovenop kwam nog een gehele bovenkaakontsteking, waarvoor helaas geen tijd meer was om die te behandelen.

Met deze inside-informatie als voorkennis wordt het misschien wel extra interessant om te gaan kijken. Want slaat Alides zich daar, als een echte artiest, doorheen….of toch niet?

Ook de andere kandidaten zijn de moeite waard: Belle Perez, Roel van Velzen, Anneke Giersbergen van The Gathering,  de kunstzinnige Karsu, een Twentse rocker en een jonge singer-songwriter met alvast een hit op zijn naam. Volgens Alides zitten er uitvoeringen bij van heel hoog niveau!

Het geheel wordt gepresenteerd door Jan(tje) Smit en is te zien op donderdag 2 september, NPO 1 (Ned 1) 20u30

Deze kleppers kan u verwachten vanaf donderdag

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren