Tuinfestival affiche 2019 

De organisatoren van het Tuinfestival Ravels zijn stilaan in topvorm aan het komen voor de nieuwe editie van het jaarlijkse festival.

De succesformule lijkt ook voor de zesde editie aan te slaan, want heel wat mensen hebben de datum met stip in hun agenda gezet. De organisatie pakt ook uit met enkele opvallende namen op de affiche. Een overzicht.

NOA

 Noa

Noa klimt na 2 jaar nog eens terug op het podium van het Tuinfestival. Ze schrijft eigen liedjes, zingt graag covers en ... doet er vooral graag haar eigen ding mee! Op het Tuinfestival zal ze heerlijke covers brengen, waar we nu al reikhalzend naar uitkijken!

AFTER MIDNIGHT

 after midnight

Een volgende klepper die we eraan willen toevoegen is de rock coverband After Midnight. Wekelijks kruipen deze muziekbroeders samen in hun Poppels repetitie-kot om de muzikale tijdsgeest van de jaren '60 en '70 te herbeleven met zo af en toe een uitstapje naar vroeger of later.



Via verschillende nummers brengt After Midnight het publiek terug naar de tijd van good old classic Rock’n Roll waarin plezier en dansen centraal staan. Dat belooft!

POOR DANNY & THE SUGARBABES

poor danny sugarbabes 

Danny Van Gils en Patrique Smits zijn wereldberoemd in Ravels. Zij hebben voor deze eenmalige gelegenheidsband vrouwelijke versterking over de grens gehaald. Hilde Botden stond pas nog met Lois Lane op het podium, nu met Danny en Patrique. Lana is nét 16 maar heeft een stem als een nachtegaal. Andere dames in dit gezelschap: Heidi Wouters, Nore Van Eyck en Mayke Tieri. Bassist Ruud Keeris en drummer Ramon van Gennip maken de band compleet.

RENE REDLEY & DIANA

rene diana 

Kijk, moeilijk is het niet.

Vanaf het moment dat René Redley begint te zingen, weet het publiek op het Tuinfestival onmiddellijk wat te doen: handjes op de schouders, luidkeels "lalala" meezingen en vooral ... heel veel ambiance maken! René brengt voor de gelegenheid ook Diana mee. We zijn er van overtuigd dat ze samen het sfeergehalte in de Tuin van de Pastorij tot een kookpunt zullen brengen!

EVERYBODY CHARLES

 everybody charles

Deze 7-koppige partyband uit Eindhoven maakt elk evenement legendarisch.

Een energieke live performance met verrassende muziek van Janis Joplin, Stevie Wonder, Bob Marley, de Beatles e.d., gespeeld in een frisse EC Waikiki stemming. Gegarandeerde kippevelmomenten worden afgewisseld met stevige meezingers. Geen amusementsorkest maar een vette band met veel groove. Everybody Charles klinkt ideaal voor het Tuinfestival!

& DJ KRISTOF

DJ KristofTussen de bands door een lange stilte? Nee bedankt! Stilstaan kennen we bij Tuinfestival Ravels niet. DJ Kristof zal tijdens het opstellen en afbreken van de bands de avond muzikaal aan elkaar rijgen met hits van vroeger en nu. Ook zal hij na de optredens nog zorgen voor een wervelende afterparty! Wedden dat stilstaan onmogelijk wordt?

 

Tuinfestival affiche 2019 web

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren