nightofthezz2018 front

U houdt van muziek én van een spetterend feest?

Een uniek totaalspektakel met live muziek, dans, entertainment, licht- en geluidshow én Special Act spreekt u meteen aan? 

Dan heeft SNK Weelde geweldig nieuws voor u! Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november presenteert SNK opnieuw de enige echte Night of the Z@Z@! Bovendien zijn VVK-kaarten vanaf NU verkrijgbaar!

Bruno Mars, Ed Sheeran, Dolly Parton ..... 

Night of the Z@Z@ is een fantastische muzikale avond bestaande uit een zeer breed scala aan genres en stijlen! Naast de live muziek, gebracht door SNK Weelde, bestaat deze avond uit een unieke mix van zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance! Op deze avond krijgen populaire namen als Bruno Mars, Ed Sheeran en Dolly Parton de plaats die ze verdienen!

Wie er één van de vorige edities bij was, weet het: de Night of the Z@Z@ weet het publiek telkens te verbazen en verrassen met het bijzondere concept, de originele muziek die niemand onberoerd laat en het hoge show- en entertainmentgehalte! Voor de dans zullen dit jaar de JayBees Dancers zorgen, de dansformatie waarvan u eerder al magnifieke performances op televisie kon zien!

Ook dit jaar weer een Special Act

Ook de Special Act weet elk jaar een meerwaarde te geven aan de geweldige muzikale avonden, en dat zal dit jaar zeker niet anders zijn! De Special Act van Night of the Z@Z@ zal immers de enige echte super slagwerksensatie PERCUSSIVE zijn! Met hun uniek visueel slagwerkspektakel kunnen zij al jaren rekenen op uitverkochte en laaiend enthousiaste theaters in heel Europa. We beloven u dat dit energieke trio ook op u een verbluffende indruk zal nalaten!

Zorg er dus zeker voor dat u erbij kan zijn op 2 en/of 3 november en dat u op tijd een (voorverkoop)kaart weet te bemachtigen! Kaarten zijn vanaf NU te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via +32 479 11 98 75 én via alle muzikanten van SNK Weelde! 

More info ?

Voor meer informatie kan u bovendien terecht op www.nightofthezaza.be en www.facebook.com/nightofthezaza! Volg zeker ook de facebookevenementen van Night of the Z@Z@ via https://www.facebook.com/events/202203787256283/ (vrijdag) en https://www.facebook.com/events/1876980212346452/ (zaterdag)!

Wij beloven u een schitterende avond vol feest en fun die u niet snel zal vergeten! Mis deze spetterende Night of the Z@Z@ editie 2018 dus zeker niet!

 nightofthezz2018

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren