SNK Weelde1150 
Het bestuur, de dirigente en alle muzikanten van SNK Weelde werken volop aan de laatste voorbereidingen voor hun Jaarconcert ‘Sax(es) on Fire’ op zaterdag 22 april!
Klein en groot, van 6 tot 80, doen hun uiterste best om er voor u een schitterende concertavond van te maken!
 

Consider yourself INVITED !! 

Via deze weg wil Fanfare SNK Weelde iedereen dan ook van harte uitnodigen op haar Jaarconcert ‘Sax(es) on Fire’ op zaterdag 22 april in GC De Wouwer!
Wie er één van de vorige jaren bij was, weet dat de fanfare van Weelde het publiek telkens opnieuw trakteert op een fris en bijzonder concert! Dirigente Yvonne Peters en haar muzikanten brengen u niet alleen prachtige muziek, maar zorgen ook voor talrijke originele extra’s! Tel daarbij nog het enthousiasme en de muzikale ‘goesting’ die alle muzikanten en de dirigente uitstralen en u weet dat u zich aan een schitterende avond mag verwachten!
 

Saxes in the spotlights. 

Met de spetterende titel ‘Sax(es) on Fire’ zet SNK dit jaar de saxofoon in de spotlights. De SNK-saxen zullen u ongetwijfeld verbazen met hun vurige en sprankelende klanken! En alsof dat nog niet voldoende zou zijn, zal u ook kunnen genieten van het bijzondere talent van gastsolist
Gan Van Wouwe! Gan Van Wouwe was vele jaren gerespecteerd topmuzikant bij de Lou Roman Band en is dat vandaag de dag nog steeds bij de Rico Zoroh band. Hij trad reeds op met verschillende binnenlandse en buitenlandse artiesten, zoals Vaya Con Dios, Helmut Lotti, Shirley Bassey, René Froger, Sister Sledge, Three Degrees en vele anderen! Kortom: een gastsolist van absoluut topniveau!
 
Mis dus deze unieke kans niet om Gan Van Wouwe en SNK Weelde op zaterdag 22 april samen aan het werk te zien in GC De Wouwer! De grote groep muzikanten van SNK Weelde, dirigente Yvonne Peters en gastsolist Gan Van Wouwe garanderen u een onvergetelijke muzikale avond! Heel graag tot ziens tijdens ‘Sax(es) on Fire’!
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren