poramblin
De organisatie van De Zingende Zaag is goed op weg om regelmatig de Ravelse muziekliefhebbers te verrassen met niet alledaagse muziek.
In de lente haalden ze Guido Belcanto naar Ravels-Eel en binnenkort komt er een echte American Bluegrass Band uit the Volunteer State of  Tennessee all the way from the U.S. of A. naar den Eel.
 

Po’ Ramblin Band

Bluegrass po_ramblin_boys 
Geboren in de schaduw van de Great Smoky Mountains, en met een panache die je op zijn minst zou verwachten van een 1940-stijl Tennessee bluegrass band, heeft The Po 'Ramblin' Boys naam gemaakt in de Verenigde Staten en Europa.
 Toch blijven deze vier vrienden - CJ Lewandowski (Vocals, mandoline), Jereme Brown (zang, banjo), Josh 'Jug' Rinkel (zang, gitaar) en Jasper Lorentzen (Bass) - dicht bij hun muzikale roots met de strakste en hardste traditionele bluegrass die je maar kunt vinden.
 "We willen bekend worden voor het levend houden van de oude muziek en het maken van een aantal nieuwe melodieën die nog steeds dicht bij de wortels van de original bluegrass staan", zegt Lewandowski, een rasechte Missourian en oudste lid van de groep, evenals de lead zanger en mandoline speler. "Een boom kan niet staan zonder zijn wortels.   
"We staan allemaal op dezelfde muzikale voet", zegt Lewandowski. "We zijn allemaal goed in ritme en timing, dus we bouwen van daar af op." 
 
De organisatie Zingende Zaag laat ons weten dat er nog maar 20 kaarten beschikbaar zijn voor deze topavond. 
VVK Kaarten:
Café van Dun - Schoenmakerij Luk-Ravels  - De Zingende Zaag
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren