guy woestenburg

In de voorbije maanden behaalden verschillende jonge muzikanten van SNK Weelde al zeer mooie resultaten tijdens de verschillende muzikale solistenwedstrijden van VLAMO.
De Provinciale Solistenwedstrijd was een eerste doel dat moest leiden naar nationaal succes.
 

Finaleplaatsen voor 5 jonge SNK'ers.

Na de prachtige prestaties tijdens de Provinciale Solistenwedstrijden in Geel plaatsten maar liefst 5 jonge SNK’ers zich voor de Finalewedstrijd in Sint-Niklaas! En ook in Sint-Niklaas bleven de geweldige prestaties niet uit! Bovendien behaalde Guy Woestenburg daar de Kampioenstitel, waardoor hij bovendien uitgenodigd werd om deel te nemen aan ‘Sonatina’ in Brussel op zaterdag 7 mei.
 

SONATINA

In ‘Sonatina’, de Belgische Wedstrijd voor Solisten, nemen slagwerkers, hout- en koperblazers het tegen elkaar op. Slechts 20 muzikanten uit heel België werden geselecteerd om deel te nemen en het beste van zichzelf te laten horen in het prachtige decor van de Henri Le Boeufzaal van de BOZAR, een unicum!
En onze SNK’er Guy deed het dan ook fantastisch! Met zijn schitterend solowerk oogstte hij volop lof en bewondering bij het publiek én de jury! Zijn prestatie werd beloond met een geweldige 89,75% én de titel Belgisch Kampioen!
SNK is bijzonder trots op de prestatie van Guy en wil hem dan ook graag van harte feliciteren! En uiteraard willen we ook onze dirigente Yvonne van harte feliciteren en bedanken voor haar zeer professionele begeleiding! Jullie verdienen allebei een staande ovatie en een oorverdovend applaus!
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren