fanfare jeugdvreugd
In de Wouwer was het zaterdag gezellig vertoeven!
Onder de deskundige leiding van interim-dirigent Wim Sas gaven de muzikanten van Fanfare Jeugd en Vreugd een sfeervol winterconcert.
 

Volop potentieel in opleidingsband van Jeugd & Vreugd.

neleDe opleidingsband ovl Mattias Van Hemeldonck liet ons zien dat er heel wat pit en potentieel zit in de kleine en grotere jeugd van Ravels. Ze brachten een stuk uit de ‘Vier Seizoenen’ van Vivaldi, en waagden zich zelfs aan het bekende ‘Toccata’ van Bach! 
Op het programma van de ‘grote fanfare’ stonden luchtige popnummers maar ook moeilijkere concertwerken en ingetogen pareltjes. Zo kreeg Nele Tegenbos de hele zaal muisstil met haar bugelsolo in ‘Camille’. Ook tijdens Hymn for Africa voerde zij ons samen met de andere muzikanten helemaal naar het zwarte continent. Tijdens het wondermooie Rapunzel kwam het verhaal van het mooie meisje met de lange vlechten helemaal tot leven. 
 

Muzikale reis langs Europese hoofdsteden.

Verder werd het publiek meegenomen op een muzikale reis langs Londen, Parijs, Wenen, Moskou, Madrid,… zoals ook Phileas Fogg deed in ’in 80 dagen rond de wereld’. Er werd ode gebracht aan Michael Bublé in een swingende medley waarin ‘It’s a beautiful day’, ‘Sway’ en ‘Haven’t met you yet’ de revue passeerden. 
Tijdens het bisnummer kon Arne Adriaenssens toch even het dirigentenstokje vasthouden, helemaal klaar om er weer in te vliegen na zijn korte afwezigheid. Met een onverwacht pittige versie van Brother John liep het concert op zijn einde, waarna het gezellig napraten was bij een pintje. 
 

Zin om een instrument te leren bespelen?

Fanfare Jeugd en Vreugd is steeds op zoek naar nieuwe muzikanten. Heb je ooit een instrument bespeeld en wil je het weer van onder het stof halen? Of is een toonladder nog Chinees voor je maar kriebelt het toch om muziek te maken? Via onze website www.jeugdenvreugd.be of onze Facebookpagina www.facebook.com/fanfarejeugdenvreugd kan je meer informatie opvragen. Of, nog makkelijker, op maandag kan je altijd binnenspringen op de repetitie, tussen 20u en 22u in het zaaltje achter Café Van Dun in Ravels-Eel. Iedereen is welkom…!
Voor Rawepo was Joris Cnaeps van de partij om een fotoreportage te maken.
 

fotograaf  Fotoreportage Winterconcert Jeugd & Vreugd 2016

 

IMG 2684

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren