winterconcert 2016 
De winter toont zich de laatste dagen meer als herfst, en van een wit sneeuwtapijt is het enkel maar dromen.
Toch zal er nu zaterdag in GC De Wouwer een warm winterse sfeer heersen tijdens het jaarlijkse Winterconcert van Koninklijke Fanfare Jeugd en Vreugd uit Ravels-Eel.
 

Gekende formule met muzikanten centraal.

Na het succes van ‘Wall of Sound’, het speciale jubileumconcert rond hun 70-jarig bestaan, wijden ze zich dit jaar weer aan de gekende formule, waarin niemand anders dan de muzikanten volledig centraal staan. Het was even alle hens aan dek de laatste weken, toen dirigent Arne Adriaenssens plots uitviel en een vervanger nodig was. Oud-gediende Wim Sas sprong op de kar, en zal u en de muzikanten zaterdag doorheen het muzikale programma loodsen.
 

Wat mag u verwachten?

Van Broeder Jacob heeft u vast gehoord, maar we gokken dat de wel erg speciale versie u tijdens het concert zeker zal verrassen. Verder mag u mee op reis met Phileas Fogg, zoals hij deed in de boeken van Jules Verne, in 80 dagen rond de wereld. Het sprookjesachtige Rapunzel en wondermooie Camille zullen u stil doen worden… om daarna mee te swingen op East Rock Park. Hiermee lichten we nog maar een tipje van de sluier op. Wat de rest van de avond brengt, komt u beter zelf ontdekken, op zaterdag 27 februari om 20u00 in GC De Wouwer. Kaartjes kan u nog bekomen via de website (8€), of gewoon aan de inkom zaterdag (10€). Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen.
Tot dan!
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren