zz2014
Waar bij de vorige editie in 2012 de vrijdagavond voorzichtig werd toegevoegd om het alsmaar stijgende aantal fans van de Night of the Z@Z@ te kunnen huisvesten was het vrijdag bij de première avond al meer dan goed gevuld en hoorden we enkel positieve commentaren voor de vrijdagavond gangers…
Waar het gaat eindigen weten we vooralsnog niet, maar het publiek was alweer laaiend enthousiast. Niet in het minst door de presentator van de Night, leadsinger Tom van the over bekende Fools die de toeschouwers bijna verplicht om hun enthousiasme uit te schreeuwen.
 

1-IMG 18541-IMG 17991-IMG 1852Populaire foute muziek scoort.

Met onze eigen Ravelse Idooltje, Elke Severyns werd al direct de toon gezet voor de avond. Moderne muziek die jong en oud kan bekoren, soms naar eigen smaak een beetje te overweldigend maar dat zullen de jaren zijn die beginnen tellen vrees ik.
Naast enkele meezingmomenten deze the Night of the Ravelse Proms zo populair hebben gemaakt waren ook dit keer vele lokale zangtalenten paraat voor deze zesde editie.  Bert De Proost bracht met zijn dochter die ook deel uitmaakte van de backing vocals een erg ingetogen nummer en Laura wist de rumoerige zaal die wat te snel te veel aan de cava gingen ook toch even stil te krijgen voor haar beklijvend nummer. Ondertussen  waagden Alina Hellinckx en Roland de Jong zich aan de betere maar toch wat stevigere nummers uit de populaire hitparade.
Vooral de foute muziek blijkt veel krediet te hebben gewonnen de laatste jaren en werd met veel plezier luidkeels mee gezongen door het wanna-be-a-singer publiek. De "Eviva Espana’s" klonken in luide galmen door de Ravelse muziektempel, allemaal begeleid door de spectaculaire dansers van ArtCore . 
 

Muzikaal hoogstandje van Heidi Wouters in duet met JC.

1-IMG 18981-IMG 1789Waar vorige keer de percussie groep spectaculaire hoogstandjes ten tonele voerden was dit keer een grote naam op de affiche gezet waar ook het vrouwelijke gezelschap mee kon instemmen, Jelle Cleymans blijkt zelfs populairder dan we hadden kunnen denken,  na de pauze kwam het zelfs tot een déjà vu momentje à la Bruce Springsteens memorabele dancing in te dark wanneer een te vurige fan het podium opwipte om een dansje te claimen met de olijke broer van Clara Cleymans. Het incidentje kwam ei zo na het topnummer van de avond verstoren.

 

1-IMG 18151-IMG 1904
 
Het duet tussen Heidi Wouters en Jelle was namelijk van ongekend niveau. De smartlap van wijlen André Hazes had voor ons gerust nog een kwartiertje langer mogen duren, zelden zo’n stembereik gehoord… en dan hebben we het voor alle duidelijkheid niet over de grote BV Jelle, maar over Heidi Wouters.  
 

 

Grande Finale in Tina Turner style.

Dat ook deze Night of the Z@Z@ weer te snel voorbij zou zijn voelden we al onder de pauze aan de sfeer die in de zaal heerste. Gelukkig is er altijd nog de finale waar we met zijn allen op wachten. De grote sing-a-long en ze hadden geen beter nummer kunnen kiezen dan deze grijs gecoverde Proud Mary van de CCR en Tina Turner. 
Alle singers deden hun laatste duit in het zakje voor deze …….. “ left a good job in the city…”  eerst eaaaasyyyy maar later wanneer iedereen mee was in the flow ging proud Mary really burning.
We werken (André Vermeeren) nog aan de filmreportage van de Z@Z@  Night , u deze later vandaag hieronder verwachten.
Meer foto's kan u alvast hier bekijken:  6e Night of the Z@Z@ RaWePo ©  
Er zijn nog twee fotoreportages toegevoegd van Roger Lemmens ©:  Z@Z@VRIJDAGAVOND   -   Z@Z@ZATERDAGAVOND 
Extra fotoalbum Roger Lemmens : Afterparty Night of the Z@Z@ Z@Z@ 
 
1-IMG 1932-001
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren