vlaams muziekfeest presentatie

Vanmiddag kwam Mario Verbeek van vzw De Grenstuuterkes  het nieuwe programma van het Vlaams Muziekfeest - Zomertoer 2014 voorstellen.

Mario is al vele jaren organisator van het Kempens Schlagerfestival dat in GC de Wouwer telkens weer volle zalen trekt en ook dit Muziekfeest initiatief kan weer rekenen op veel bijval van het publiek.

 



vlaams muziekfeestWaar vorig jaar slechts enkele locaties werden aangedaan groeit het Muziekfeest dit jaar stevig uit naar 8 verschillende locaties waaronder deze in onze eigen gemeente op 3 augustus op het plein voor het gemeentehuis van Ravels te Weelde.
Omdat de gemeente op die dag ook een midzomermarkt organiseert wordt er veel volk verwacht, nog meer dan vorig jaar bij de eerste editie op het gemeenteplein. De kinderen zullen extra worden verwend door een speeltuin zodat de ouders en volwassenen zich aan de muziek en andere  dorstlessers kunnen laven.

vlaams muziekfeest_matthias_lensDeze Zomertoer van het Vlaamse lied in de Kempen wordt op gang getrokken in Oud Turnhout op 15 juni, gaat dan naar Turnhout (26/6) , Lichtaart (06/07), Arendonk (20/07), Weelde (03/08), Oud Turnhout (17/08), Merksplas (31/08) en eindigt op 7 september ter gelegenheid van de Pieremarkt in het centrum van Ravels. Vandaag waren al enkele artiesten aanwezig op de presentatie, zo flankeerden Salim Seghers, Matthias Lens, Sabine, Dennie Damaro. De lokale zanger, Rene Redley uit Ravels moest verstek laten gaan wegens andere verplichtingen.

foto's : André Vermeeren





Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren