laura verstappen ca
Laura Verstappen op het Chant'Ami concert in februari '14.

Gisteren stelde onze eigenste Laura Verstappen uit Weelde met haar girlpower meidengroep hun eerste single voor op Jim TV.
3ROUGES is een girlsband van jawel, u raad het goed …. 3 meisjes met vuurrode haren, en Laura Verstappen is daar eentje van. We hadden jammer genoeg te laat gehoord van de presentatie, maar we konden via verschillende kanalen al vernemen  waaronder FB dat het megabangelijk was !!

 

laura verstappen

INTERNATIONAAL GETINT

De internationaal getinte band bestaat naast Laura verder uit Ynke en Arianne en zal ons nog gaan verrassen, tenminste als we de Vlaamse Showbizzsite mogen geloven. Hun eerste single heet “Every River” en om alle twijfel al direct uit te wissen brachten ze het gewoon LIVE in de JIM studio’s, met sobere pianobegeleiding van pianist Jasper Versin. Zo was het direct duidelijk dat we hier over top zangtalent spreken en niet over enkel juffies met mooie benen die wat staan te lippen in een microfoon.
Om de single te horen moeten we u teleurstellen, op dit moment hebben we nog niet kunnen achterhalen waar de single kan worden  gekocht, downloaden kan binnenkort wel via iTunes.

3rouges3rouges opnames
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren