IMG 2796U kon het vorige zondag zelf al zien tijdens de 43ste Kindercarnavalsstoet van Weelde!  Onder een stralend zonnetje trok de enthousiaste en levendige groep muzikanten van SNK Weelde de stoet op gang. En hoe! Fanfare SNK Weelde onderging voor de gelegenheid een volledige metamorfose en schitterde in het thema “The Flintstones”! Niet alleen de knappe carnavalswagen van SNK kon op veel enthousiaste reacties van het publiek rekenen, ook de toffe kostuums, de fantastische sfeer én natuurlijk de volledig aangepaste live muziek maakten van de doortocht van SNK een absolute voltreffer!


Genoot je ook zo van de doortocht van SNK Weelde tijdens de Kindercarnavalsstoet? Of miste je hun geweldige optreden vooraan de stoet? Geen nood! In beide gevallen kan je snel (opnieuw) genieten van de activiteiten van SNK Weelde!

224 Jaarconcert♫ JAARCONCERT ♫ Op zaterdag 12 april geeft de toffe groep muzikanten van SNK Weelde o.l.v. dirigente Yvonne Peters haar Jaarconcert. Het belooft een verrassende en dynamische concertavond te worden om heerlijk van te genieten! We beloven u een origineel muzikaal programma in verschillende stijlen, dat zowel liefhebbers als echte kenners zal weten te boeien! Het Jaarconcert vindt plaats in GC De Wouwer in Ravels en vangt aan om 20:00u. Kaarten zijn nu al te verkrijgen bij alle muzikanten van SNK Weelde! Meer info vindt u op www.snkweelde.be! Van harte welkom!

224 Restaurantdag♫ RESTAURANTDAG ♫ Op zondag 27 april organiseert SNK Weelde haar eerste Restaurantdag in zaal St. Michiel in Weelde! Van 11:30u tot 19u serveert SNK diverse heerlijke gerechten: Ribbekes à volonté - Halve kip met appelmoes - Koude schotel met gerookte vis - Koude schotel met aspergerolletjes en voor de kinderen Curryworst of Kippenbil met appelmoes! Alle gerechten worden geserveerd met frietjes en zijn verkrijgbaar aan zeer democratische prijzen!

Reserveren is wel verplicht en is mogelijk bij Ilse Laureyssen (Schootseweg 5, Weelde), Luc Frijters (Turnhoutseweg 72, Weelde) of Eddy Pijpers (Meiboomlaan 1, Ravels). Inschrijvingskaarten zijn verkrijgbaar bij alle muzikanten van SNK Weelde en bij Dagbladhandel ’t Dobbelsteentje (Koning Albertstraat 145, Weelde). Inschrijven kan t.e.m. 15 april! Twijfel dus niet en schrijf u in om te komen genieten van een heerlijke maaltijd in een aangename sfeer! SNK Weelde kijkt er naar uit u op deze dag te mogen verwelkomen!

U ziet het: Fanfare SNK Weelde is een zeer actieve verenging die bruist van leven en energie! Wij ontvangen u graag op één van onze volgende activiteiten! Van harte welkom! Tot dan! SNK Weelde www.snkweelde.be

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren