IMG 5041Verslag van de vergadering van het dagelijks bestuur van de gemeentelijke cultuurraad op 26 juni 2013.

** Constant Grooten **
De cultuurraad bezoekt de tentoonstelling van Constant Grooten en besluit om te adviseren het beeldhouwwerk Vriendschap aan te kopen om te plaatsen in de buurt van het oud-gemeentehuis Poppel.
** Werkgroep cultuurprijs 2013 **
Er zijn 14 kunstenaars ingeschreven om deel te nemen aan de tentoonstelling van zaterdag 31 augustus, zondag 1 september en woensdag 4 september. Deze kunstenaars maken kans op een prijs voor het mooiste schilderij, het mooiste beeldhouwwerk, de mooiste foto, de Rawepo-publieksprijs én de cultuurprijs 2013. Er kan nog steeds ingeschreven worden.


** Reservaties podiumzaal De Wouwer **
De podiumzaal De Wouwer wordt zo intens gebruikt dat vele gebruikers niet meer de kans krijgen om er iets te organiseren. De cultuurraad kan akkoord gaan met het voorstel van de raad van bestuur van het gemeenschapscentrum om een maximumaantal reservaties toe te staan. Ze stelt voor om het verschil in reservatietermijnen op basis van het aantal reservaties af te schaffen.
** Seniorenbeleid **
Het gemeentebestuur overweegt om de ondersteuning van seniorenverenigingen op te nemen in het seniorenbeleid en niet meer in het cultuur- en sportbeleid. De cultuurraad zal zich hiertegen niet verzetten.
** Straatnaam Kapelakker **
Het gemeentebestuur vraagt het advies voor een nieuwe straatnaam voor de noordoostelijke tak van Kapelakker in Ravels-Eel. De cultuurraad adviseert om de straat Steertakkerweg te vernoemen omdat de weg zo vernoemd wordt in de Atlas der Buurtwegen van halfweg de 19de eeuw.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren