© RAWEPO

Op 27 juni kwam de burgemeester toelichting geven over de stand van zaken over de opmaak van het RUP op Weelde Depot.

Verder kwamen er nog een heleboel punten op de agenda aan de beurt...

Erkennings-, advies- en subsidieaanvragen 

Carnavalsvereniging “’t Komt nie zo nauw” werd erkend en de erkenning van de Rebelvanners (geen inwoners onder de leden) en het buurtcomité De Vond (opgehouden te bestaan) werden ingetrokken.

KWB Ravels heeft gevraagd of ze in aanmerking komen voor een projectsubsidie voor de organisatie van een kerststallentocht. De cultuurraad heeft besloten enkele extra vragen te stellen alvorens een advies te bezorgen aan het college van burgemeester en schepenen.

Er zal geadviseerd worden om aan Enjoy! een opstartsubsidie en aan de kermiscomités van Gilseinde, Poppel, Ravels-Eel en Sint-Michiel een volksspelensubsidie toe te kennen.

 Facebookactie trage wegen 

De bestuursleden worden nogmaals opgeroepen voorstellen van Trage Wegen door te geven, ook aan Toerisme Ravels vzw wordt medewerking gevraagd.

 Verslag vrijetijdsoverleg 

Het verslag van het vrijetijdsoverleg van 4 juni 2018 werd besproken.

 Seizoensplanning De Wouwer 

De cultuurraad stelt vast dat niet alle aanvragers reageren op het voorstel van de raad van bestuur van het gemeenschapscentrum. Hierdoor kan de seizoensplanning niet worden vastgelegd.

 Cultuurbeleidsadvies 

De cultuurraad maakt een advies op voor het cultuurbeleid 2020-2026 op dat zal bezorgd worden aan de politieke partijen.

 Varia 

Als je iets publiceert op UiTinVlaanderen.be komt het na goedkeuring door de vrijetijdsdiensten op UiTinRavels.be. Als je het snel gepubliceerd wil zien, kan je best naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailen dat je een evenement hebt aangemaakt.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren