wak2015

Binnenkort staan de ateliers weer open voor de amateurkunsten  fietsroute.
Om dit cultuurproject wat meer in de verf te zetten was er gisteren een vernissage waarop alle deelnemers waren uitgenodigd.
 
wak2015 2Dit jaar zijn er weer kunstenaars van allerlei strekkingen die hun ateliers openstellen, van schilders tot fotografen, beeldhouwers en mensen die zich vooral specialiseren in keramiek.
Jef Van de Pol, onze Ravelse schepen van cultuur sprak iedereen toe in een korte verwelkoming en dankte alle deelnemers voor hun deelname. 
Het valt wel op dat er een groot gemis is aan Ravelse deelnemers, Weelde en Poppel zijn ruim vertegenwoordigd, maar de Ravelse kunstenaars laten het een beetje afweten terwijl we ons niet kunnen voorstellen dat daar minder aan kunst wordt gedaan.    
 

Kunstroute – Open Ateliers 

fietsroute langs de ateliers van (amateur-)kunstenaars

 
zaterdag 2 en zondag 3 mei 2015 van 10.00 tot 18.00 uur
 
De kunstroute wordt voorafgegaan door een overzichtstentoonstelling die vanaf 18 tot 30 april 2015 iedere woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur te bewonderen is in het gemeenschapscentrum De Wouwer, Kloosterstraat 4, 2380 Ravels.
 
WAK _Rens_Grooten
  
MET:
 
Katleen Bols (keramiek), Hilde Bols (keramiek), Lisette Cremers (schilderijen), Marcel Dagevos (beeldhouwen), Jos de Graaf (glasobjecten), Ria de Pooter (schilderijen), Joke der Kinderen (schilderijen), Fran Godschalk en leerlingen (schilderijen), Constant Grooten (beeldhouwen), Conny L’Abée (schilderijen), Iken Lahcen (foto’s), Goele Matte (keramiek), Clara Schrauwen (schilderijen), Anna Szarszewska (schilderijen), Marianne Van Boxtel (schilderijen), Lea Van De Pol (keramiek), Ann Van Loon (acryl en foto’s), Jos Van Riel (schilderijen), Liliane Vermeeren (schilderijen), Helma Verstappen (aquarel en tekeningen met verschillende technieken), Laura Weterings (schilderijen)
 
 
Win een waardebon van € 250,00
 
Deelnemingsbrochure met fietsroute te verkrijgen vanaf 18 april 2015 in het gemeenschapscentrum De Wouwer voor € 5,00 of tijdens het kunstroute weekend bij de deelnemende ateliers en gemeentezaal De Brouwerij, Weeldestraat 86, 2381 Ravels
 
info :  Tel. 014 65 21 55 - www.facebook.com/dewouwer
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren