avontuur voor de boeg

Ravels schrijver Geert Klaasen heeft zijn derde deel in de kronieken van Finn enkele weken geleden aan de wereld gepresenteerd: "De zilveren zandstorm".

Jammer genoeg kon dit nog steeds niet met een mooie presentatie en live publiek, maar toch konden we dokter Geert even strikken voor een korte toelichting over dit derde en laatste deel.

De schrijver zelf aan het woord…

“De zilveren zandstorm is het 3e en laatste boek van De kronieken van Finn, met opnieuw prachtige illustraties van Harmen van Straaten. Dit boek bevat de razend spannende ontknoping van Finns avonturen. Het is ongeveer een maand uit en lijkt al een groot succes. Jammer genoeg valt de boekenbeurs weg voor de promo en de kennismaking met de lezers. Het boek is in de bibliotheek en in elke grotere boekhandel te vinden (en natuurlijk ook overal op het internet).

Hieronder vind je de tekst op de achterflap.
Op naar het volgende project. Wat dat precies is, daar kan ik nog niet veel over kwijt 😊. Ik hou jullie allemaal op de hoogte!

geert klaasenDr Geert Klaasen bij de voorstelling van zijn 1e boek "De Zilveren Raaf".

 

De zilveren zandstorm.

Enkele weken na de strijd met de lichtzuigers is er van de Zandman nog altijd geen spoor. De kusten van Dromenland brokkelen verder af en ook de Wakkere Wereld blijft niet gespaard. Alsmaar meer Droomlanders scharen zich aan de zijde van Zigobertus. En dan verdwijnen de Nachtmerries op mysterieuze wijze uit de grotten van het Woelwoud... In het laatste deel van deze kronieken trotseren Finn en zijn vrienden aardbevingen, ontvoeringen en verraad. Ze doorkruisen woestijnen, ondergrondse kastelen en zelfs de vraatzuchtige schaduwwereld met haar legendarische Nevelkapitein. En midden in het web van raadsels staat Finn, de bewaker van Dromenland. Hij weet niet wie hij nog kan vertrouwen, terwijl hij alle hulp nodig zal hebben in de eindstrijd met de Zandman............

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren