Geert Klaasen 20190615 162113

Vanmiddag stelde Geert Klaasen, onze Ravelse jeugdboekenschrijver na het succes van "de Zilveren Raaf" zijn nieuwste boek voor in de bib van Ravels.

“Het gestolen sterrenstof” is het eerste in de reeks kronieken van Finn, het volgende is al in de maak.

sterrenstof coverBibliotheek Ravels, de gastheer voor een schrijver van onze gemeente.

In de bib van Ravels was het veel drukker dan op een gewone zaterdagmiddag, er moesten in allerijl nog wat stoelen uit de coulissen worden gehaald want Geert Klaasen kwam hoogst persoonlijk zelf zijn boek voorstellen. Om even over vier waren alle plaatsjes dan ook bezet en kon de presentatie beginnen.

Na een korte inleiding van de uitgeverij Standaard wilde Geert graag zelf  de aanwezigen vertellen over het ontstaan van dit 126 pagina’s tellende ridderverhaal met mooie illustraties van Harmen van Straaten las een rustige ogende maar toch zenuwachtige schrijver enkele bladzijden voor uit zijn nieuwste hersenspinsels. De grotere kinderen op de eerste rijen hingen aan zijn lippen, zo’n ridderverhaal met een vleugje fantasie gaat er nog vlot altijd in, de kinderwereld is nog niks veranderd….  

 1rawepo camera      Fotoreportage boekvoorstelling Geert Klaasen  |  © RAWEPO 

Geert Klaasen 20190615 162112

Een kort fragment uit het boek….

Finns leven staat op zijn kop wanneer hij onverwachts ontwaakt in Dromenland, het wonderlijke rijk van koning Edelbertus de Elastische. Niet alleen ontmoet hij er de gemene baron du Pompelzoen en de mysterieuze Zandman, maar ook een rasechte middelleeuw en de betoverende prinses Lisa. Hij tuimelt van het ene avontuur in het andere, tot hij ontdekt dat er sterrenstof gestolen wordt - en zonder sterrenstof kan Dromenland niet blijven bestaan. Overdag is Finn het slachtoffer van pesterijen, maar ’s nachts wordt hij plots gebombardeerd tot held. Omdat Finn kan pendelen tussen de werelden, is hij de enige die beide nog kan redden...

Het boek is vanaf nu verkrijgbaar via deze link: https://www.standaarduitgeverij.be/boek/finn-01-het-gestolen-sterrenstof-9789059089754/

De schrijver leest voor 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren