rode sneakers

We zouden Rawepo niet zijn als we de Ravelse cultuur niet hoog in ons vaandel zouden dragen.
Van tijd tot tijd geeft een inwoner uit Ravels een boek uit en ook ditmaal zwaaien de lezers de loftrompet over het tweede boek van een bijzondere schrijfster, Yvonne Pierik.
 

Bio Yvonne Pierik

yvonne pierikYvonne woont in Ravels, ze is een fervent wandelaarster en houdt van de natuur. Yvonne Pierik-Nijs werd geboren in Breda in 1946, later verhuisde haar familie naar bergen op Zoom waar ze opgroeide. Tijdens een student-exchange programma kwam ze in contact met Engeland en Ierland, een liefde voor het leven was geboren. 
Haar hobby’s zijn het lezen van geschiedkundige boeken, schrijven, muziek beluisteren, koken tuinieren en knutselen. Ze trok tweemaal naar Ierland met haar man en hond en vond er de inspiratie voor haar eerste boek  dat ook in het Engels werd vertaald: I am Emma.  
Of ze haar inspiratie opdoet tijdens haar trektochten weten we niet, maar net als het eerste is ook haar tweede boek is een ware thriller.
 

Rode sneakers

Als er op het Ierse platteland een brandende baby gevonden wordt, kan niemand vermoeden dat dit het begin is van een bloedstollend verhaal over moord, achterdocht en bedreiging.
Wanneer er in Engeland een man wordt gearresteerd, lijkt het raadsel omtrent de baby opgelost te zijn. Onverwacht komt echter de gruwel van deze zaak terug in de levens van rechercheur Claire McNeil en haar collega’s. In haar spannende zoektocht naar de waarheid heeft Claire tenslotte geen andere keuze dan in Schotland haar leven op het spel te zetten in haar poging een gewetenloze moordenaar uit de tent te lokken.
 

De gegevens:

titel: Rode Sneakers
auteur: Yvonne Pierik-Nijs
aantal pagina's: 306
geïllustreerd: nee
uitvoering/formaat: paperback 16 x 24 cm
ISBN: 978-94-0222-328-6
vaste prijs: € 21.15
Het is ons niet bekend of het boek via de Ravelse bieb verkrijgbaar is 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren