Jefke 2017 kop

Op donderdag 8 juli 2010 overleed Weeldenaar Jozef “Jefke” de Rijk na een korte, onomkeerbare ziekte. Aanstaande zondag eren zijn fietscollega’s van weleer hem met een fietstocht.

thumb Jef 2017 JefJefke was een geliefd dorpsfiguur. Bijna 50 jaar runde hij als zaakvoerder Huis de Rijk, ontstaan uit het vroegere Meubelhuis de Rijk, de winkel aan de Koning Albertstraat welke oa grote bekendheid verwierf door zijn carnavalsartikelen.

Jefke was ook een fervent wielerliefhebber die oa de gebroeders In ’t Ven van nabij volgde en vooral in de jaren zestig nadrukkelijk aanwezig bij het Kempische wielergebeuren. Hij was 40 jaar lid van De Rappe Wielen, de wielertoeristenclub uit Weelde die hij mee oprichtte, de hele tijd sponsorde en waarvan hij nu postuum ere-sponsor blijft.

Om hem te eren organiseert de club jaarlijks een herdenkingsrit. De 7de editie van nu zondag 9 april 2017 plaats.

Het betreft een recreatieve fietstocht van zo’n 75km dewelke gaat over een opnieuw aangepast parcours over rustige, goed berijdbare Kempische wegen. De route is volledig uitgepijld. Genieten van de mooie natuur met vrienden, familie of eventueel alleen. Inschrijven kan bij de Bourgondische Brouwerij aan de Weeldestraat in Weelde tussen 7u30 en 11u00.

Iedereen is van harte uitgenodigd en iedere deelnemer krijgt gratis een versnapering bij hun aankomst of passage in Weelde.

Jef 2017 Jefke Jan

Info: 0499 752 549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren