RAW 2415
Net na de sleuteloverdracht op het gemeentehuis was er in Weelde op een niet nader genoemde locatie nog een andere uiterst geheime kroonswissel, de wissel van Queen Mum.
Rawepo zou echter Rawepo niet zijn als we niet stiekem een undercover fotografe in de persoon van @V hadden gestuurd om deze wissel van de kroon bij te wonen.
 
Het is al enkele jaren traditie dat de moeder van prins carnaval (die eigenlijk de touwtjes in handen heeft van het hele carnavalsgebeuren) gekroond wordt als Queen Mum. De overdracht van de kroon wordt dan plichtgetrouw ook uitgevoerd enkele uren na het moment van de sleuteloverdracht. Om het mannelijk geslacht te weren van deze plechtigheid blijft de locatie onbekend.
 

Queen Ann wordt vervangen door ….. Queen Inge.

Queen Inge moest om 21:00 uur noodgedwongen afscheid nemen van haar kroon en bijhorende boa’s. De hofdames die massaal de geheime plechtigheid bijwoonden waren zichtbaar emotioneel getroffen.
Wegens het wispelturige karakter van de dames konden we dit keer geen bewegende beelden maken zodat we dan ook niet te weten konden komen hoe het programma er zal uitzien voor het komende jaar onder queen Inge.
We veronderstellen wel dat we naar aloude traditie ook weer nederig het hoofd zullen moeten buigen als queen Inge passeert in de Okay of de bakker. Over lijfstraffen bij het niet naleven van deze wetten is ons echter niets bekend.
 

" LANGE LEVE QUEEN INGE "

 
RAW 2412RAW 2418RAW 2420

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren