Affiche SNK 2016
Zin in een proevertje of een uitgebreide maaltijd? Met een vleugje culinair of een snuifje cultuur?
Echte honger of gewoon zin in iets lekkers? Graag een sausje van champignons of een crème van muzieknoten? Voeding voor de maag of voor de ziel?
 
Waar jij het meeste zin in hebt, bepaal je uiteraard helemaal zelf! Maar zeker is dat SNK Weelde je tijdens twee opeenvolgende weken op cultureel én culinair vlak verwent!
 

JAARCONCERT SNK WEELDE. 

Op zaterdag 9 april nodigt SNK u dan ook van harte uit voor hun Jaarconcert ‘SNK in concert’: dé avond om te genieten van al het muzikale lekkers dat SNK u te bieden heeft! 
Denkt u bij fanfare misschien nog snel aan het woord ‘hoempapa’? De Night of the Z@Z@ en de vele andere muzikale activiteiten van SNK bewezen in het verleden al het tegendeel! En ook tijdens het Jaarconcert zal heel snel duidelijk zijn dat SNK geen synoniem is voor ‘hoempapa’, maar voor feest en fun! Kom dus zeker meegenieten en laat u verrassen door de grote, enthousiaste instrumentengroep van SNK die u een schitterende concertavond zal bezorgen!
Bovendien zal ook de special guest u een présence brengen om duimen en vingers bij af te likken! Kaarten voor ‘SNK in concert kan u vooraf verkrijgen bij alle muzikanten (Hun namen vind je terug op www.snkweelde.be) of reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deze kaarten zijn verkrijgbaar voor de prijs van € 7. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de inkom gratis.
Uiteraard kan je de dag zelf ook nog aan de kassa terecht. SNK Weelde ontmoet u allen heel graag op deze prachtige, muzikale avond!
 

RESTAURANTDAG SNK WEELDE.

RestaurantdagEn amper een week later is het dan tijd om uw letterlijke honger te stillen tijdens de Restaurantdag van SNK Weelde!
Op zondag 17 april is de zaal van Sint Michiel in Weelde dé plaats om heerlijk en gezellig te tafelen! Van 11.30 uur tot 19.00 uur serveert SNK diverse heerlijke gerechten! Van ribbekes à volonté over halve kip met appelmoes tot koude schotel met gerookte vis: het is allemaal te verkrijgen op de Restaurantdag van fanfare SNK Weelde! En natuurlijk horen daar ook een voorgerecht en/of dessertje bij! Ook aan de kindjes wordt gedacht met speciale kindermenu’s en ook glutenvrij eten is op onze Restaurantdag mogelijk!
Inschrijven is wel verplicht en kan gemakkelijk via www.snkweelde.be.
Daarnaast kan u ook inschrijven bij Ilse Laureyssen (Schootseweg 5, Weelde), Luc Frijters (Turnhoutseweg 72, Weelde) of Eddy Pijpers (Meiboomlaan 1, Ravels).
Inschrijven is mogelijk tot 7 april. SNK Weelde nodigt u van harte uit en wenst u alvast smakelijk eten!
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren