Dilen RavelsAfgelopen zondagnacht is er ingebroken in een bakkerij aan Klein Ravels in Ravels. Deze zaak is eigendom van Koen Dilen die ook in Weelde een vestiging heeft en de laatste tijd vooral in het nieuws kwam met zijn eigen "molenbrood". Deze inbraak komt er amper twee weken nadat de broodautomaat voor zijn winkel aan Klein Ravels werd opengebroken. Voor Koen is de maat nu wel stilletjes vol.

De broodautomaat die twee weken geleden werd opengebrokenOok voorheen kreeg de bakker uit Weelde al eens te maken met criminelen. Het zit hem duidelijk erg hoog. Hij wil nu kosten nog moeite sparen om het de bandieten zo moeilijk mogelijk te maken. Vandaag nog kwamen een firma langs voor het plaatsen van een alarminstallatie in zowel Weelde als Ravels en in Ravels zullen ook andere sloten gestoken worden.

Bij de inbraak van afgelopen weekend verdwenen immers ook enkele sleutels en Dilen wil het zekere voor het onzekere nemen. Verder bleef de buit relatief beperkt, er werd enkel nog wat wisselgeld ontvreemd. Ook de schade bleef binnen de perken. De politie stelde een onderzoek in, voorlopig ontbreekt elk spoor naar de daders.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren