flyer2vPBoy en Danny van Poppel en ook nog eens uit Poppel (toeval?!) zijn 2 wielrenners die komende 2 seizoenen gaan uitkomen voor Trek Factory Racing (voormalig Radioshack). Ook vader Jean Paul woonde vele jaren in Poppel zodat de link niet kan worden ontkend.

Na hun uitstekende prestaties van afgelopen seizoen verdienen deze jongens een fanclub. Zo is Danny (20) de jongste Nederlander ooit die naar de Tour de France mocht.

Hij heeft de Witte Trui een dag mogen dragen en heeft een aantal top 10 plekken gereden. Boy heeft daarentegen ook een uitstekend seizoen gereden. Met zijn relatief klein aantal starts heeft hij een relatief groot aantal top 10 plaatsen bij elkaar gefietst. Ook heeft hij een uitstekend NK gereden.

27 december gaan wij de jongens voorstellen aan het publiek bij Mieke Pap (wielercafé) . Iedereen die interesse heeft of fan is, is uitgenodigd. Het is ook mogelijk om een praatje te maken met de jongens of een handtekening te scoren. Al extraatje zal 's werelds grootste verzamelaar van wielertruien aanwezig zijn.

Als nieuwsportaal voor de gemeente Ravels zal Rawepo ook niet ontbreken, kom ook en misschien kan je wel op de foto met deze twee wielerhelden.
Wil u alvast lid worden, dat kan via de website  www.detweevanpoppel.com

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren