accom fc poppel

De wandelingen van KFC Poppel in domein de Schrieken van de afgelopen weken waren een overweldigend succes.

Met de opbrengst van de wandelingen kunnen hopelijk ook de laatste eindjes aan elkaar worden geknoopt voor het financieren van de gloednieuwe accommodaties van de voetbalclub uit Poppel.

KFC Poppel gaat zijn accommodatie vervangen door een nieuw en modern complex.

Sinds 1982 zijn de voetbalterreinen van KFC Poppel gelegen aan de Steenweg Baarle.

Destijds werd met hulp van vele vrijwilligers een accommodatie gebouwd die uit 4 kleedkamers en een kantine bestond. Nadien werden nog 2 kleedkamers bijgebouwd.

Met onze 220 leden zijn we veruit de grootste sportvereniging van Poppel. Ons ledenaantal kent de laatste jaren een flinke groei. Dit is vooral te danken aan de vele (Poppelse) kinderen, zowel jongens als meisjes, die veelal vanaf de leeftijd van 5 jaar op onze terreinen aan de Steenweg Baarle hun eerste stapjes in de voetbalsport zetten. Zo draait onze jeugdwerking op volle toeren en is de belangrijke sociale rol van onze voetbalclub in het dorp onmiskenbaar.

Helaas voldoet onze bijna 40 jaar oude infrastructuur niet meer aan de huidige normen. Om ook de volgende generaties kinderen de voetbalsport in Poppel te laten beoefenen en zo tevens de toekomst van onze bloeiende club te verzekeren, is de bouw van een nieuwe accommodatie op onze huidige locatie onontbeerlijk.
Inmiddels beschikken we hiervoor over een goedgekeurd bouwplan en hebben we tot onze grote voldoening de toezegging van vele lokale bouw gerelateerde bedrijven om aan gunstige voorwaarden hun medewerking hieraan te verlenen. Ook de gemeente draagt haar steentje bij.
Zelf hebben we, mede dankzij vele activiteiten waar ook veel van onze leden zich gepassioneerd voor inzetten, ook al heel wat centen opzij gezet. Naast dit alles zijn er echter nog aanzienlijke financiële inspanningen nodig om deze nieuwe accommodatie te kunnen verwezenlijken.

U kan de club steunen met een financiële bijdrage.

Via deze weg durven we ook u om financiële hulp vragen.
Misschien is onze Poppelse postcode 2382 hiervoor wel een mooie leidraad. Zo kan u bijvoorbeeld € 23,82 als bijdrage storten op ons KFC Poppel VZW IBAN-rekeningnummer BE41 1431 1259 8210 + BIC-code GEBABEBB.
Maar uiteraard bent u volledig vrij om het bedrag van uw financiële ondersteuning te bepalen!

Indien u voor uw bedrijf een factuur wenst kan dat natuurlijk ook. Stuur dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan gaan we hier met plezier over in gesprek.

Weet alleszins dat al onze 220 leden uw financiële inbreng ten zeerste appreciëren!

Impressie van de nieuwe accommodaties KFC Poppel.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren