Reserven Poppel Front

Ook KFC Poppel heeft een kampioenenploeg binnen haar rangen, met name de A-reserven. Zij wonnen afgelopen zaterdag (voor de gelegenheid in het rood) hun laatste (thuis-)match met 4-1 tegen Brecht en konden zo een glansrijk seizoen afsluiten als koploper. Het scheelde nochtans niet veel want Wortel, de tweede in de eindstand behaalde evenveel punten.

IMG 4458-001De A-reserven en het eerste elftal van KFC Poppel, dat was afgelopen seizoen dus een wereld van verschil. Een groter contrast was echt niet mogelijk, de "grote" jongens eindigden namelijk als rode lantaarn.

Het hele seizoen draaiden de A-reserven op volle toeren en de eerste maanden stonden ze dan ook steevast op kop. Pas toen ze op Minderhout met 4-3 verloren en ook thuis het onderspit moesten delven tegen Wortel met 2-3 moesten ze zich tevreden stellen met plek 2, na datzelfde Wortel. Na de winterstop werd revanche genomen en moest Wortel op eigen veld de punten laten aan Poppel. Toch bleef geel-blauw op twee punten staan van de leider. Het was uiteindelijk KSK Weelde dat hun dorpsgenoten drie weken geleden een handje kwam helpen door thuis tegen Wortel de evenknie te blijven en de toenmalige leider twee punten afhandig te maken. IMG 4450-001Poppel kwam aan de leiding dankzij een beter doelpuntensaldo en gaf die mooie uitgangspositie niet meer af.

Afgelopen zaterdag was het wel nog even bibberen toen Brecht al vroeg een 0-1 voorsprong nam. IMG 4451-001Poppel wist echter langszij te komen net voor de rust om daarna al snel de 2-1 te maken. Tijdens het laatste kwartier kwam de definitieve verlossing toen het nog 3-1 en zelfs 4-1 werd.  De champagne spoot nadien in het rond, vuurwerk knalde en rookte en spelers en supporters vierden nog lange tijd door.

IMG 4454-001Trainer Koen Aernouts en zijn assistenten Frans Severijns en Gerard Hutten kunnen tevreden terug kijken op het seizoen 2014-2015. Hun spelers verloren slechts 2 duels, behielden 13 keer de nul, scoorden 84 doelpunten en kregen er slechts 23 tegen. Enkel KSK Weelde scoorde vaker in deze reeks (85 keer), maar het doelpuntensaldo van Poppel (+61) was veruit het positiefste.

IMG 4459-001Een dikke proficiat dus  voor de A-reserven van KFC Poppel !

 

De spelersgroep gerangschikt volgens aantal gespeelde wedstrijden :

Hutten Dries, Van Lieshout Robin, Haagen Evert, Keysers Jarne, Van Gils Wesley, Hutten Bram, Moeskops Jasper, Schrauwen Dries, Vissers Stef, Claes Kenneth, Moonen Jef, Aernouts Koen, Van Rooy Sander, Haagen Davy, Van Den Broek John, Schellekens Iben, Vloemans Nick, Verschueren Joey, Aernouts Nathan, Van Hoek Joep, Moeskops Jelle, Nooyens Gust, De Bont Koen, Haagen Jef, Pluym Quinten, Wassing Floris, Leten Kenny, Van De Pol Sander, Van Den Borne Preben, Van Eyndhoven Stijn, Van Gils Dieter, Van Rooy Ludo, Van Tilborg Rob, Van Tilborg Jan, Verbeek Jeroen, Verheyen Mats, Verschueren Darren en Willemse Raf.

IMG 4455-001Reserven Poppel_KlassementIMG 4457-001IMG 4456-001

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren