opbrengst banjul

Enkele weken geleden vertrok de karavaan van Cor de Bresser alweer richting Gambia voor een barre tocht langs Afrikaanse wegen.

Doel is om met de wagens Banjul te bereiken waar de wagens worden aangeboden om te worden geveild. De volledige opbrengst gaat dan naar een vooraf gekozen project in Gambia.

Ondertussen zijn allen, op één uitzondering na, aangekomen in de Afrikaanse stad en is iedereen terug veilig op Belgisch/Nederlandse bodem….

Even een update over de Antwerpen Banjul Challenge.

banjul rallyDe veiling van de voertuigen leverde onverwacht hoge bedragen op. Er werden afgelopen zondag in Bakau in Gambia 17 auto's en twee motoren geveild. Deze brachten samen 57.200 euro op. Dit bedrag ging direct naar de door de deelnemers gekozen projecten.

Als speciaal project was er dit jaar nog de ambulancewagen die niet werd geveild maar direct is gedoneerd aan het dorpje Aljamdu.

 Er was een team niet gestart en een team is gestrand in Parijs met motorpech. De afzonderlijke opbrengsten staan bij elk team op onze website ( http://www.antwerpenbanjul.com/deelnemers ).

 

Pech voor Cor bij bezoek aan zwembad.

cor in_betere_tijdenVerder had Cor de Bresser persoonlijk ook met pech te kampen. Na de administratieve afwikkeling van de Challenge bracht hij maandagmiddag als opfrissing een bezoekje aan het zwembad bij het hotel in Gambia. Daar gleed hij uit op de gladde tegels rond het zwembad. Gevolg, rechter enkel op drie plaatsen gebroken. Nadat hij een voorlopige plaaster kreeg in Gambia is hij ondertussen gerepatrieerd naar het UZA Antwerpen waar hi vanmorgen om 5 uur met de ambulance vanuit Zaventem aankwam. Nu is het wachten op een spoedoperatie vandaag.

We wensen Cor het beste en een spoedig herstel, de volgende Challenge kan hem niet missen en de start lift al niet meer zo ver af : 5 maart 2016

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren