RL tafeltennis senioren 01 

Christine Jonckheere wint bij de volwassenen, Cas Boeren bij de jeugd!

Op zaterdag 15/6 stond voor alle tafeltennissers van de gemeente Ravels de 2de "Beker van Ravels" op het programma. Een uniek moment om de sport te leren kennen, of voor de geoefende, hun talent te laten zien aan het grote publiek. 

ttv jeugd

Jeugd tornooi.

Net zoals vorig jaar was de start van deze gezellige dag weggelegd voor de jeugd. Het was een zeer spannende namiddag waarin elke speler/speelster wel droomde om de grootste beker mee naar huis te nemen. De kalender was zo opgesteld, dat iedereen evenveel speelde en een actieve namiddag beleefde. Uiteindelijk was het Otis De Noort en Senno de Hantsetters die speelde voor de 3de plaats. Een spannende partij waarin Otis de beker mee naar huis nam. De finale was weggelegd (net zoals vorig jaar) voor Lowie Spiritus en Cas Boeren. Cas die vorig jaar de finale verloor van Lowie, was niet van zin dit een 2de keer te laten gebeuren. Een spannende strijd was het gevolg, waarin Cas won en met de grootste beker naar huis ging. Nadien trakteerde de club met friet met curryworst.

ttv volwassenen

Volwassenen tornooi.

In de avond was het de beurt aan de volwassen. 32 spelers schreven zich in voor dit evenement. Alles werd ook in poules gespeeld, waardoor hier ook iedereen voldoende speelgelegenheid kreeg. Er werd ook een poule samengesteld waarin alleen maar vrouwen speelden. Na de poules speelde zij verder bij de heren. De poule bij de dames werd gewonnen door Christine Jonckeere. De kunstje herhaalde ze ook nog eens bij de heren. Zij haalde het van Stefan Verbeek. Voor de derde plaats haalde Eric Tilemans het van Bert Van De Korput. Nadien werd met een hapje en de nodige drank nagekaart en waren er zelfs enkele inschrijvingen voor het volgende seizoen! Graag zouden wij de vrijwilligers willen bedanken die zich hebben ingezet gedurende het ganse seizoen! Ook tijdens "De beker van Ravels" kregen we hulp van mensen die de club een warm hart toedragen, waarvoor veel dank!

TTV Poppel start volgende seizoen met 4 ploegen in de competitie!

Afgelopen seizoen was TTV Poppel actief met 2 ploegen in de competitie. Voor het volgend seizoen komt er 1 ploeg bij, voor de beginnende spelers bij de volwassen. Ook gaan we van start met een jeugdploeg. Door de vorderingen van het afgelopen seizoen, is het belangrijk om ook hen dit aan te bieden. Daarnaast is er ook nog steeds de mogelijk om trainingen te volgen. De trainingen starten half augustus, de competitie half september!

 1rawepo camera Fotoreportage Beker van Ravels TTVP |  © RL-RAWEPO

 RL tafeltennis jongeren 25

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren