Joshua en Alyssa

Joshua & Alyssa de Brouwere uit Ravels zijn afgelopen weekend winnaars geworden bij het Nederlands Kampioenschap dansen in Rotterdam. Het jonge danstalent blijft ons de laatste weken verbazen.

IMG 20190519 130405 002Joshua en Alyssa zijn aangesloten bij de Turnhoutse dansschool JayBeeS en lieten de afgelopen weekends al van zich horen bij de provinciale, Vlaamse en Belgische kampioenschappen. Nu presteerden ze top bij onze noorderburen.

Dance Waves Competition is de grootste danswedstrijd in België en Nederland samen en gaat steeds door in mooie theaterzalen met professionele belichting, juryleden en fotografen. De wedstrijd is toegankelijk voor dansers van alle niveaus en alle leeftijden in de dansstijlen urban, modern, hedendaags, jazz en klassiek ballet.

Dance Waves Competition, opgericht begin 2015,  heeft als doel jonge, getalenteerde dansers samen te brengen tijdens wedstrijden waardoor ze met elkaar in contact kunnen komen en van elkaar kunnen leren. Ze willen jong talent stimuleren en promoten door het aanbieden van wedstrijden op podia met professionele belichting, juryleden en fotografen. Winnaars worden gepromoot via YouTube, Facebook, Instragram,.. noem maar op. Het is de ideale manier om talenten in de kijker te zetten. Dat kan als dansgroepen, dansscholen, dansspecialisten en individuele dansers.

IMG 20190519 175328 002

Het Nederlands Kampioenschap van 2018 - 2019 vond afgelopen weekend plaats in het mooie Theater het Kruispunt in Rotterdam Barendrecht. Ook Joshua en Alyssa uit ons eigen dorp stonden er op het podium. Zij wisten zich via de kwalificatiewedstrijden te selecteren voor dit nationale kampioenschap.

En ze deden dat met grote onderscheiding. Alyssa werd namelijk kampioen bij de kids in de categorie modern, solo. En als duo mochten Joshua en Alyssa bij de kids nogmaals op het hoogste schavotje in de stijl Urban.

Wij kunnen niet anders dan trots zijn op de prestaties van onze jonge dorpelingen. Een dikke proficiat !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren