jd1

Gisteren vond in Herentals het Vlaams Kampioenschap Disco-dansen plaats, een organisatie van Danssport Vlaanderen. En heel wat talenten van Ravels lieten er zich opmerken.

jd2DANSEN IS WEER HIP BIJ DE JEUGD

 

Dansen in weer helemaal in, niet in het minst omdat de jeugd weer helemaal geïnteresseerd is door het ruime aanbod aan hedendaagse en hippe dansstijlen als jazzdance, modern, show- en streetdance en disco. En ook de dansclubs rezen de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond.

JayBeeS uit Turnhout is zo’n dansschool. Heel wat jongelingen uit ons dorp hebben intussen ook de weg gevonden naar deze vereniging. En zij presteren er ook op hoog niveau, dat bleek nog maar eens de afgelopen weken bij de Vlaamse Kampioenschappen. Vorige week vielen er al enkelen in de prijzen in de categorie Streetdance, en gisteren was het weer top voor enkele jonge dorpsgenoten bij de Vlaamse Kampioenschappen Disco die plaatsvonden in Herentals.

 

jd3RAVELS TALENT PAKT MEDAILLES OP VLAAMS KAMPIOENSCHAP

jd4

De achtjarige Lina van Seters pakte zelfs de Vlaamse titel in de categorie solo minikids clipdance, een knalprestatie.

En Lina viel nog eens in de prijzen met haar groep JayBeeS Invictus waarvan ook Alyssa de Brouwere, Dante Bruurs en Jenka Janssen, ook allen uit Ravels, deel uitmaakten. Zij veroverden een knappe zilveren plak.

 

Daarmee zijn zij ook geselecteerd voor het Belgisch Kampioenschap dat volgende week zondag 12 mei zal plaatsvinden in Leuven.

jd5

Veel succes allemaal.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren