9 Nooyens Jules 1 Gemiddeld

"Betrokkenheid en passie voor een sterk Ravels

Beste inwoners van Ravels,

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Jules Nooyens, partner van Sandra en trotse vader van twee geweldige kinderen, Esmée en Arnaud. Met veel plezier zet ik mij in voor onze mooie gemeente, waar ik actief betrokken ben bij verschillende initiatieven die bijdragen aan het sociale en culturele leven van Ravels.

Als voorzitter van voetbalclub KFC Unitas en ondervoorzitter van de cultuurraad van Ravels, draag ik bij aan de sportieve en culturele ontwikkeling van onze gemeenschap. Daarnaast zet ik mij als lid van de ouderraad van GBS De Klimop in voor de veiligheid en belangen van onze kinderen. Een van mijn favoriete projecten is het mede-organiseren van de kinderspelen in Ravels-Eel, waar we leuke en verbindende activiteiten voor onze jongste inwoners op poten zetten.

Ook heb ik de eer om de damesploeg van KFC Unitas te trainen, waar ik mijn passie voor sport en teamwork met anderen mag delen. Deze ervaringen hebben mijn liefde voor onze gemeente alleen maar versterkt.

Naast mijn lokale betrokkenheid ben ik ook politiek actief. Ik geloof sterk in de kracht van participatie en inspraak. Elke stem telt en iedere inwoner moet de kans krijgen om gehoord te worden. Daarom wil ik samen met u bouwen aan een sterke toekomst voor Ravels – een plek waar iedereen zich thuis voelt en kan bijdragen.

Dit is een uitdaging die ik met volle overtuiging aanga, maar ik kan dit niet alleen. Daarom vraag ik om uw steun en stem op 13 oktober 2024. Samen kunnen we ons Ravels nog mooier maken.

Kan ik op u rekenen?

Met vriendelijke groet,
Jules Nooyens
Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen 2024
CD&V – Plaats 9

(Je mag op meerdere kandidaten stemmen op deze lijst.)

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren