24 Van den Borne Patrick 1 Gemiddeld

Prille vijftiger en stuwende kracht van ons jeugdbeleid: uittredend eerste schepen: Patje Van den Borne.

Op plaats 24 van de cd&v lijst staat een man die Ravels als geen ander kent en al bijna 25 jaar meehelpt bouwen aan de toekomst van onze gemeente. Patrick (Patje) Van den Borne, een vertrouwd gezicht, een man met het hart op de tong én op de juiste plaats.

Patje is al sinds 2000 gemeenteraadslid en sinds 2010 schepen van openbare werken, mobiliteit en jeugd. Zijn staat van dienst spreekt voor zich: tal van investeringen in jeugdinfrastructuur, de aanleg van veilige fietspaden, en de realisatie van een modern gescheiden rioleringsstelsel dat klaar is voor de toekomst.

Veilig Ravels op de fiets
Als schepen voor openbare werken en mobiliteit is Patje dé trekker achter het fietsbeleid in onze gemeente. Ondanks de bureaucratische obstakels, weet hij telkens weer door te zetten. Het resultaat? Maar liefst 7 kilometer nieuw fietspad in de voorbije legislatuur. En hij is nog lang niet klaar. Ravels veiliger en fietsvriendelijker maken, daar blijft hij zich onvermoeibaar voor inzetten. Want of je nu jong of oud bent, iedereen verdient veilige wegen.

Een volksmens die de jeugd koestert
Hoewel hij inmiddels vijftiger is, blijft Patje een ware stuwende kracht binnen het jeugdbeleid. Als voormalig schepen van jeugd heeft hij gezorgd voor nieuwe jeugdlokalen en opknapbeurten van bestaande infrastructuur. Hij zet zich in voor de jeugd, niet enkel met woorden, maar met daden, want onze jongeren zijn de toekomst van Ravels.

"Het werk is nooit af, maar we blijven vooruitkijken"
Patje staat bekend om zijn gedrevenheid en zijn duidelijke visie op de toekomst van onze gemeente. Hij heeft oog voor het algemeen belang en maakt zich sterk voor de belangen van alle inwoners. "Geen individuele belangen, maar ons inzetten voor een gemeente waar het goed is én goed blijft voor iedereen," zegt hij.

Een stem voor mij is een stem voor een veilige en leefbare toekomst
De verkiezingen komen eraan en ik ben klaar om opnieuw de handen uit de mouwen te steken. "Voor de vijfde keer stel ik me kandidaat, want het werk is nog lang niet af." Wil jij een Ravels waar fietspaden veilig zijn, waar jongeren de ruimte krijgen om te groeien, en waar elke beslissing in het belang van de hele gemeenschap wordt genomen? Dan ben ik jouw kandidaat.

patje van den borne squareOp 13 oktober kan jij het verschil maken.

Stem op plaats 24, stem op Patrick Van den Borne, en verzeker een toekomst waarin Ravels blijft groeien en bloeien.

Vandaag vind je me op plaats 24,
Niet omdat er minder ambitie is, maar omdat we als uittredende schepenen een duidelijk signaal willen geven: de sterke schouders steunen deze nieuwe jonge lijst. Een lijst vol jonge, gemotiveerde kandidaten die er net als ik weer vol voor willen gaan.

Dus mocht je nog een reden zoeken om te gaan stemmen:
Patrick Van den Borne
Kandidaat plaats 24 – Uw stem voor een veilig en vooruitstrevend Ravels!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren