ELS VAN LOON KANDIDAAT VOOR DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2024

4 Van Loon Els 1 Gemiddeld

Engagement voor een sociaal en respectvol Ravels

Beste inwoner van onze gemeente,

Twaalf jaar geleden stond ik voor het eerst op de kieslijst van CD&V. Dit jaar werd mij opnieuw gevraagd om me kandidaat te stellen, en omdat de mogelijkheid om bij te dragen aan het beleid mij enorm boeit, was het antwoord vanzelfsprekend: ja. Met trots stel ik me opnieuw kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 en kijk ik ernaar uit om me opnieuw in te zetten voor onze mooie gemeente, zoals ik dat de afgelopen zes jaar heb gedaan.

Voor wie mij nog niet kent, stel ik me graag even voor. Ik ben Els Van Loon en woon samen met mijn man, Patrick Franck, en onze dochters Amber en Lonne in het Nonnenbos, Weelde-Statie.
Mijn wortels liggen in Ravels, waar velen mij kennen als de dochter van Frans (Sus) en Monique Van Loon, of als de zus van Inge Van Loon. Meer dan 20 jaar was ik betrokken bij de parochie Sint-Servatius Ravels, waar ik met hart en ziel als vormselcatechiste heb gewerkt en mijn steentje heb bijgedragen aan de Eerste Communie. Deze rol gaf me de kans om in contact te komen met jonge gezinnen, een ervaring die me nauw aan het hart ligt. Met mijn eigen twee tienerdochters weet ik als geen ander hoe belangrijk een warm gezinsleven is.

In de komende legislatuur wil ik me volledig inzetten voor een gemeente waar het goed is om te wonen, te werken en te leven. Dit betekent aandacht voor de ontwikkeling van kinderen, voldoende kinderopvang, zorg voor ouderen en mensen met een beperking, en een veilige, propere omgeving. Daarnaast is het cruciaal dat onze gemeente financieel gezond blijft, zodat we samen kunnen bouwen aan een toekomst waarin iedereen zich thuis voelt.

Als bestuurslid van K.W.B. Weelde-Statie is het verenigingsleven mij niet vreemd, en ik geloof sterk in de kracht van sociale contacten voor de ontwikkeling van onze maatschappij. Ik sta dan ook volledig achter een gemeentelijk beleid dat blijft investeren in een sociaal en respectvol leefklimaat. Hier wil ik mij ten volle voor inzetten, samen met u.

Tot slot wil ik mij nog richten tot de inwoners van Weelde-Statie: vindt u ook dat onze deelgemeente binnen Ravels niet vergeten mag worden? Geef mij dan uw stem, zodat ik de komende zes jaar uw belangen kan verdedigen en onze band met het dorp behouden blijft. Ik ben blij dat ik opnieuw de kans heb gekregen om dit engagement aan te gaan, en daarom vraag ik met vertrouwen uw steun en stem.

U vindt mij op plaats 4 op de lijst van CD&V Ravels.

Alvast een dikke merci!

Els Van Loon
Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen 2024
CD&V – Plaats 4

(Je mag op meerdere kandidaten stemmen op deze lijst.)

Bestuurslid van Stuurgroep Welzijnsoverleg
Bestuurslid Beweging.net Weelde
Bestuurslid van K.W.B. Weelde-Statie
Lid Raad van Bestuur van De Wouwer
Lid van Gemeentelijk Welzijns- en gezondheidsoverleg Lid van Veerkrachtige Dorpen
Lid van Programmatie De Wouwer
Lid van Beheersorgaan bibliotheek Ravels
Voorzitster Buurtcomité ‘t Nonnenbos
Voorzitster Vrouw & Maatschappij CD&V Ravels
Uittredend gemeenteraadslid

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren